hvordan man sætter gmail på portugisisk

hvordan man sætter gmail på portugisisk

Hvis du er vant til at bruge Gmail på engelsk, kan det være interessant at ændre sproget til portugisisk for at gøre din oplevelse lettere. I denne artikel viser vi dig, hvordan du gør dette enkelt og hurtigt.

Trin 1: Adgang til Gmail -indstillinger

For at starte skal du gå til din Gmail -konto og klikke på gearikonet i øverste højre hjørne af skærmen. Klik derefter på “Indstillinger”.

Trin 2: Vælg det ønskede sprog

På siden Indstillinger skal du rulle ned, indtil du finder indstillingen “Sprog”. Klik på denne indstilling, og en liste over sprog vises. Søg efter “portugisisk” og klik på det.

Trin 3: Gem ændringerne

Når du har valgt det ønskede sprog, skal du rulle til slutningen af ​​indstillingssiden og klikke på “Gem ændringer”. Parat! Nu vil din Gmail blive konfigureret på portugisisk.

Yderligere tip

Ud over at ændre sproget kan du også tilpasse andre Gmail -indstillinger for at gøre det endnu mere velegnet til dine behov. For eksempel kan du ændre temaet, indbakkedensitet, meddelelser og mere. Udforsk de tilgængelige muligheder og lad gmail på din måde!

  1. Tema: Du kan vælge mellem forskellige emner for at tilpasse Gmails udseende.
  2. inputboksdensitet: Du kan vælge mellem “standard”, “behagelig” og “kompakt” for at justere mængden af ​​information, der vises i din inputboks.
  3. Meddelelser: Du kan aktivere eller deaktivere Gmail -meddelelser for at modtage advarsler om nye e -mails.

Prøv disse indstillinger og find ud af, hvordan du gør Gmail endnu mere funktionel for dig. Vi håber, at denne artikel har været nyttig, og at du kan få mest muligt ud af din Gmail på portugisisk!

Referencer:

  1. https://support.google.com/mail/answer/ 17091? Hl = pt-br
  2. https://support.google.com/mail/answer/ 8494? Hl = pt-br

Meget

Scroll to Top