Hvordan man sætter et afsnit fald i ord

hvordan man sætter et fald i ordet

Har du nogensinde stået over for behovet for at tilføje et afsnit tilbagetog til et orddokument? I så fald er du på det rigtige sted! I denne artikel lærer vi dig trin for trin, hvordan du gør dette enkelt og hurtigt.

Trin 1: Åbent Word

Åbn først ordprogrammet på din computer. Hvis du ikke har installeret ord, kan du downloade det fra det officielle Microsoft -websted.

Trin 2: Vælg afsnit

Efter åbning af ord skal du vælge det afsnit, du vil tilføje tilbagetoget til. Du kan gøre dette ved at klikke og trække musemarkøren over teksten eller bruge Shift -tasten i forbindelse med retningsbestemte pile.

Trin 3: Adgang til tilbagetog indstillingen

Med det valgte afsnit skal du gå til fanen “Startside” i ordet Top -menu. Find derefter gruppen “afsnit”, og klik på pilen ved siden af ​​tilbagetogsikonet.

Trin 4: Indstil den ønskede tilbagetog

Ved at klikke på tilbagetogspilen har du nogle muligheder tilgængelige. Du kan vælge en første -rate tilbagetog, hvor kun den første linje i afsnittet er sat tilbage, eller et afsnit tilbagetog, hvor alle linjer i afsnittet er trukket tilbage.

Det er også muligt at definere størrelsen på tilbagetoget, øge eller reducere værdien i “speciel” eller bruge pilene ved siden af ​​marken.

Trin 5: Bekræft ændringer

Efter at have indstillet den ønskede tilbagetog, skal du klikke på “OK” for at bekræfte ændringerne. Tilbagetoget anvendes straks på det valgte afsnit.

Du ved nu, hvordan man sætter afsnit tilbagetog på ord! Dette er en meget nyttig funktion til at organisere og strukturere dine dokumenter mere professionelt. Prøv at bruge forskellige tilbagetrækningsstørrelser for at skabe forskellige niveauer af hierarki i dine tekster.

Vi håber, at denne tutorial var nyttig for dig. Hvis du har spørgsmål eller forslag, skal du efterlade din kommentar nedenfor. Indtil næste gang!

Scroll to Top