Sådan lægger du brugerdefinerede meddelelser på Whatsapp

hvordan man lægger brugerdefinerede meddelelser på whatsapp

whatsapp er en af ​​de mest populære messaging -apps i verden med millioner af aktive brugere dagligt. En af fordelene ved denne applikation er muligheden for at tilpasse meddelelser, så du kan vide, hvem der sender dig en besked, før du åbner applikationen. I denne artikel vil vi lære dig, hvordan du lægger brugerdefinerede meddelelser på WhatsApp.

Trin 1: Åbn WhatsApp -indstillinger

for at starte skal du åbne WhatsApp -appen på din smartphone. Tryk derefter på det tre -punktikon i øverste højre hjørne af skærmen for at åbne menuen Indstillinger.

Trin 2: Indstillinger for adgangsmeddelelse

I menuen Indstillinger skal du rulle ned, indtil du finder indstillinger “Meddelelser” og berører den for at få adgang til WhatsApp -meddelelsesindstillinger.

Trin 3: Tilpas meddelelser

Du er nu på siden WhatsApp -meddelelsesindstillinger. Her kan du tilpasse meddelelser på mange måder.

Individuelle samtale Meddelelser

For at tilpasse individuelle samtale Meddelelser skal du trykke på indstillingen “Individuelle samtaler”. Vælg derefter den samtale, som du vil tilpasse meddelelsen til.

Inden for den valgte samtale kan du aktivere eller deaktivere indstillingen “Meddelelser” til at modtage eller ikke meddelelser om denne samtale. Du kan også definere en specifik meddelelseslyd, aktivere eller deaktivere vibrationer og endda vælge et brugerdefineret meddelelsesikon.

gruppeunderretninger

Ud over individuelle samtalemeddelelser kan du tilpasse gruppemeddelelser. Tryk bare på indstillingen “Grupper”, og vælg den ønskede gruppe.

Inden for den valgte gruppe kan du aktivere eller deaktivere meddelelser, indstille en unik meddelelseslyd, aktivere eller deaktivere vibrationer og vælge et brugerdefineret meddelelsesikon.

opkaldsmeddelelser

Ud over meddelelsesmeddelelser kan du også tilpasse opkaldsmeddelelser på WhatsApp. For at gøre dette skal du trykke på indstillingen “Opkald” i anmeldelsesindstillingerne.

Inden for opkaldsindstillinger kan du aktivere eller deaktivere opkaldsmeddelelser, indstille en specifik opkaldslyd og endda vælge et brugerdefineret meddelelsesikon.

Trin 4: Gem indstillingerne

Efter at have tilpasset meddelelser i henhold til dine præferencer, skal du sørge for at gemme indstillingerne ved at afspille knappen “Gem” eller kontrolikonet i øverste højre hjørne af skærmen.

Nu har du brugerdefinerede meddelelser om WhatsApp! Hver gang du modtager en besked eller kaldes en bestemt samtale eller gruppe, får du besked i henhold til de indstillinger, du har defineret.

Prøv at tilpasse dine WhatsApp -meddelelser og gøre din brugsoplevelse endnu mere personlig og praktisk!

Scroll to Top