Sådan lægger du på Whatsapp -forretningskonto

hvordan man tager på WhatsApp kommerciel konto

whatsapp er en af ​​de mest populære messaging -platforme i verden med over 2 milliarder dollars aktive brugere. Ud over at være et personlig kommunikationsværktøj tilbyder WhatsApp også funktioner til virksomheder, der giver dem mulighed for at oprette forbindelse til deres kunder mere effektivt. En måde at få mest muligt ud af WhatsApp for Business er at oprette en kommerciel konto. I denne artikel viser vi trin for trin, hvordan man tager på WhatsApp -kommerciel konto.

Trin 1: Download Whatsapp Business

Det første skridt til at oprette en kommerciel konto på WhatsApp er at downloade WhatsApp Business -appen. Det er gratis tilgængeligt til Android- og iOS -enheder. Bare gå til din smartphones app store, søg efter “whatsapp -forretning” og download.

Trin 2: Indstil din konto

Efter at have downloadet WhatsApp -forretning, skal du åbne appen og følge instruktionerne for at konfigurere din konto. Du skal angive et gyldigt telefonnummer for at kontrollere din konto. Sørg for at bruge et nummer, der er tilknyttet din virksomhed, da det vil blive vist for dine kunder.

Trin 3: Tilpas din profil

Efter opsætning af din konto er det tid til at tilpasse din forretningsprofil. Tilføj dit virksomhedsnavn, profilfoto og en kort beskrivelse. Disse oplysninger vises til dine kunder, når de kontakter dig på WhatsApp.

Trin 4: Udforsk kommercielle ressourcer

Whatsapp Business tilbyder en række yderligere virksomheder til virksomheder. Du kan oprette automatisk hilsen og fraværsmeddelelser, oprette hurtige svar på ofte stillede spørgsmål og endda oprette et produktkatalog til at vise dine produkter eller tjenester. Udforsk disse funktioner og se, hvordan de kan hjælpe med at forbedre kommunikationen med dine kunder.

Trin 5: Fremme din virksomhedskonto

Efter opsætning af din virksomhedskonto på WhatsApp er det vigtigt at markedsføre den, så dine kunder ved, at du er tilgængelig i appen. Føj et link til WhatsApp til dit websted, del det på dine sociale netværk og inkluder det med dit markedsføringsmateriale. Jo flere mennesker ved, at du er på whatsapp, jo lettere vil det være for dem at kontakte dig.

M

Scroll to Top