Sådan sætter man musik i Instagram -status

hvordan man sætter musik på Instagram -status

Har du bemærket, at mange mennesker tilføjer sange til din Instagram -status? Dette er en fantastisk måde at udtrykke dit humør på, dele dine yndlingssange eller blot tilføje et specielt touch til dine indlæg. I denne blog lærer vi dig trin for trin, hvordan du sætter musik i Instagram -status.

Trin 1: Opdater din applikation

Før du starter, skal du sørge for, at din Instagram -app er opdateret for den nyeste version. Dette vil sikre, at du har adgang til alle de nyeste funktioner, herunder muligheden for at tilføje musik til din status.

Trin 2: Åbn Instagram -kameraet

Åbn Instagram -appen og glid til højre for at åbne kameraet. Du kan også røre ved kameraikonet i øverste venstre hjørne af startskærmen.

Trin 3: Vælg indstillingen “Musik”

I det nederste hjørne af kamerasskærmen vil du se flere muligheder, såsom “Live”, “Boomerang” og “Music”. Tryk på indstillingen “Musik” for at begynde at tilføje musik til din status.

Trin 4: Vælg en sang

Du vil nu se et sangbibliotek at vælge imellem. Du kan søge efter navnet på musik, kunstner eller køn for at finde den ønskede musik. Rul op og ned for at se flere muligheder.

Trin 5: Vælg uddrag fra sangen

Når du har valgt musikken, kan du vælge det specifikke uddrag, du vil tilføje til din status. Træk playbaren til venstre eller højre for at vælge den ønskede passage.

Trin 6: Tilpas din status

Nu hvor du har valgt den ønskede musik og passage, kan du tilpasse din status ved at tilføje tekst, klistermærker eller tegninger. Brug din kreativitet til at gøre din status unik og interessant.

Trin 7: Del din status

Når du har tilpasset din status, skal du trykke på knappen “Send” for at dele den med dine tilhængere. Din status med musik vises i 24 timer, før du forsvinder.

Nu ved du, hvordan man sætter musik på Instagram -status! Hav det sjovt ved at tilføje dine yndlingssange og dele dit humør med dine venner og tilhængere.

Scroll to Top