hvordan man sætter automatisk MSG på normal whatsapp

hvordan man lægger automatisk besked på normal whatsapp

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan nogle mennesker kan sende automatiske beskeder på WhatsApp? I så fald kom du til det rigtige sted! I denne blog lærer vi dig trin for trin, hvordan du sætter en automatisk besked på Normal WhatsApp.

Trin 1: Opdater din WhatsApp

Før du starter, skal du sørge for at bruge den nyeste version af WhatsApp. Dette vil sikre, at du har adgang til alle de nyeste funktioner, inklusive den automatiske meddelelsesindstilling.

Trin 2: Åbn WhatsApp -indstillinger

På din smartphone skal du åbne WhatsApp -applikationen og trykke på det tre -punktsikon i øverste højre hjørne af skærmen. Vælg derefter “Indstillinger” i menuen Suspendered.

Trin 3: Adgang til de automatiske meddelelsesindstillinger

Inden for WhatsApp -indstillinger skal du rulle ned, indtil du finder indstillinger for “forretningsindstillinger”. Tryk på denne mulighed for at få adgang til de specifikke indstillinger for kommercielle konti.

Trin 4: Aktivér den automatiske meddelelse

Inden for forretningsindstillinger finder du indstillingen “Automatisk meddelelse”. Tryk på denne mulighed for at aktivere den.

Trin 5: Tilpas din automatiske meddelelse

Nu hvor du har aktiveret den automatiske meddelelse, kan du tilpasse den efter dine behov. Indtast den besked, du vil sende automatisk, når du modtager en ny besked på WhatsApp.

Trin 6: Gem dine indstillinger

Efter at have tilpasset din automatiske meddelelse, skal du sørge for at gemme dine indstillinger. Tryk på knappen “Gem” -knappen eller valgmærket for at bekræfte dine ændringer.

Trin 7: Test din automatiske meddelelse

For at sikre, at din automatiske meddelelse fungerer korrekt, skal du bede en ven om at sende en besked til dit WhatsApp -nummer. Du skal automatisk modtage den besked, du er konfigureret som et svar.

Nu ved du, hvordan du lægger en automatisk besked på Normal WhatsApp! Denne funktion kan være nyttig til at besvare ofte stillede spørgsmål, informere åbningstider eller blot for at informere dig om, at du i øjeblikket har travlt. Prøv at nyde fordelene ved automatisering på whatsapp!

Scroll to Top