hvordan man sætter Instagram -link på whatsapp

hvordan man sætter Instagram -link på whatsapp

Du er muligvis allerede klar over, at WhatsApp er blevet et vigtigt værktøj til personlig og professionel kommunikation. Og hvis du er en aktiv Instagram -bruger, kan det være interessant at dele din profil med dine WhatsApp -kontakter. I denne artikel lærer vi dig, hvordan du sætter Instagram -linket på WhatsApp.

Trin 1: Kopier dit Instagram -profillink

Det første trin er at kopiere dit Instagram -profillink. For at gøre dette skal du åbne Instagram -appen på din telefon og gå til din profil. Klik derefter på de tre punkter i øverste højre hjørne af skærmen, og vælg indstillingen “Kopieringsprofil”.

Trin 2: Åbn WhatsApp

Efter kopiering af dit Instagram -profillink skal du åbne WhatsApp -appen på din mobil.

Trin 3: Åbn den ønskede samtale

På WhatsApp -startskærmen skal du åbne den samtale, du vil dele dit Instagram -profillink.

Trin 4: Indsæt Instagram -linket

I samtalens typning, lim dit Instagram -profillink. For at indsætte skal du trykke på indtastningsfeltet i et par sekunder og vælge indstillingen “halskæde”.

Trin 5: Send linket

Efter at have limet dit Instagram -profillink, skal du bare sende beskeden. Linket vises som en klikbar tekst i samtalen.

Nu kan dine WhatsApp -kontakter let få adgang til din Instagram -profil gennem det delte link. Dette er en fantastisk måde at øge synligheden af ​​din profil og tiltrække flere følgere.

Vi håber, at denne tutorial var nyttig for dig. Hvis du har spørgsmål, skal du lade det være i kommentarerne herunder. Indtil næste gang!

Scroll to Top