Sådan sættes undertekster på Instagram -historier

hvordan man sætter underordninger på Instagram Stories

Instagram -historier er en fantastisk måde at dele øjeblikke i dit daglige liv med dine tilhængere. Og en måde at gøre dine historier endnu mere interessante på er ved at tilføje undertekster. I denne artikel lærer vi dig trin for trin, hvordan du sætter underordninger på Instagram -historier.

Trin 1: Åbn Instagram

for at starte skal du åbne Instagram -appen på din mobile enhed. Sørg for, at du er logget på din konto.

Trin 2: Opret en ny historie

I øverste venstre hjørne af Instagram -startskærmen finder du et kameraikon. Rør ved det for at skabe en ny historie.

Trin 3: Tag et foto eller optag en video

Nu er det tid til at fange det øjeblik, du vil dele. Du kan tage et foto eller optage en video ved at trykke på den cirkulære knap i midten af ​​skærmen.

Trin 4: Tilføj en billedtekst

Efter at have optaget billedet eller videoen, vil du se en mulighed for at tilføje en billedtekst. Tryk på tekstfeltet, og skriv den ønskede billedtekst.

Trin 5: Tilpas din billedtekst

Du kan tilpasse din undertekst på mange måder. Brug tilgængelige formateringsfunktioner såsom BOLD () eller kursiv (). Du kan også tilføje emojier eller nævne andre Instagram -brugere ved hjælp af symbolet “@”.

Trin 6: Del din historie

Når du har tilføjet billedteksten, kan du dele din historie ved at spille knappen “Din historie” i det nederste venstre hjørne af skærmen. Hvis du foretrækker det, kan du også sende din historie til specifikke venner eller tilføje den til dine profilhøjdepunkter.

Nu ved du, hvordan man sætter undertegn på Instagram -historier. Prøv at tilføje kreative og interessante undertekster for at gøre dine historier endnu mere engagerende for dine tilhængere!

Scroll to Top