Sådan sætter du undertekster på Instagram Story

hvordan man sætter undertekster på Instagram -historien

Hvis du er en bruger af Instagram, er du måske kommet over de berømte historier, som er midlertidige publikationer, der er tilgængelige i 24 timer. Historier er en fantastisk måde at dele øjeblikke i dit daglige liv med dine tilhængere, men du vil måske ofte tilføje en undertekst for at supplere det billede eller video, du deler.

trin for trin for at tilføje undertekster til Instagram Story:

  1. Åbn Instagram -appen på din mobile enhed.
  2. Tryk på kameraikonet i øverste venstre hjørne af skærmen eller glid til højre for at få adgang til historierne kameraet.
  3. Tag et foto eller optag en video til din historie.
  4. Tryk på tekstikonet i øverste højre hjørne af skærmen.
  5. Skriv den ønskede undertekst i tekstfeltet.
  6. Tilpas billedteksten ved hjælp af tilgængelige formateringsmuligheder såsom BOLD () eller kursiv ().
  7. Placer billedteksten på billedet eller video, der trækker det med din finger.
  8. Tilføj om ønsket andre elementer såsom klistermærker, gifs eller hashtags for at supplere din historie.
  9. Når du er tilfreds med underteksten og andre elementer, skal du trykke på “Indsend” ikonet i nederste højre hjørne af skærmen.
  10. Vælg venner eller grupper, du vil sende historien, eller vælge indstillingen “Din historie” til at dele med alle dine tilhængere.
  11. Tryk på “Del” for at offentliggøre historien med billedteksten.

Nu ved du, hvordan du tilføjer en undertekst til din Instagram -historie. Husk, at undertekster kan være en god måde at formidle en besked på, fortælle en historie eller endda tilføje et strejf af humor til dine publikationer. Prøv forskellige stilarter og have det sjovt at dele dine øjeblikke med dine tilhængere!

Jeg håber, at denne tutorial var nyttig for dig. Hvis du har spørgsmål eller forslag, skal du lade det være i kommentarerne herunder. Indtil næste gang!

Scroll to Top