Sådan sætter du undertekster på tv Samsung

hvordan man sætter undertekster på tv Samsung

Hvis du har et Samsung TV og kæmper for at sætte undertekster på dine yndlingsshow og film, skal du ikke bekymre dig! I denne artikel lærer vi dig trin for trin, hvordan du gør dette enkelt og hurtigt.

Trin 1: Adgang til tv -indstillingerne

For at starte skal du få adgang til Samsung TV -indstillingerne. For at gøre dette skal du bruge fjernbetjeningen og trykke på knappen “Menu”. Gennemse derefter indstillingerne, indtil du finder indstillingerne “Indstillinger” eller “Indstillinger”.

Trin 2: Vælg sproget og underteksten

Nu hvor du er i tv -indstillingerne, skal du kigge efter indstillingerne “Sprog” eller “Sprog”. Ved at vælge denne mulighed har du adgang til forskellige sprog til rådighed for dit tv. Vælg det ønskede sprog, og bekræft valget.

Se derefter efter indstillingen “Undertekst” eller “undertekst”. Her kan du vælge mellem aktivering eller handicappede undertekster. Vælg den ønskede indstilling, og bekræft valget.

Trin 3: Juster undertekstindstillingerne

Afhængig af modellen på dit Samsung TV kan du have adgang til yderligere konfigurationer til undertekster. Se efter indstillingerne “Undertekstindstillinger” eller “Undertekstindstillinger”. Her kan du justere størrelsen, farven og placeringen af ​​undertekster i henhold til dine præferencer.

Trin 4: Test undertekster

Nu hvor du har konfigureret underteksterne på dit Samsung TV, er det tid til at teste, om de fungerer korrekt. Åbn et program eller en film, der har tilgængelige undertekster, og sørg for, at de vises på skærmen.

Hvis undertekster ikke vises, skal du sørge for at have fulgt alle de foregående trin korrekt. Hvis du stadig ikke kan løse problemet, anbefaler vi at kontakte Samsungs tekniske support til hjælp.

Klar! Nu ved du, hvordan du sætter undertekster på dit Samsung TV. Nyd dine yndlingsprogrammer og film med bekvemmeligheden ved undertekster.

Vi håber, at denne artikel har været nyttig for dig. Hvis du har spørgsmål eller forslag, skal du efterlade din kommentar nedenfor. Indtil næste gang!

Scroll to Top