Sådan sættes undertekster på tv Samsung

hvordan man sætter undertekster på tv Samsung

Samsung -tv er kendt for deres image og lydkvalitet, men tilbyder også en række yderligere funktioner, såsom muligheden for at tilføje undertekster til de programmer og film, du ser. I denne artikel viser vi trin for trin, hvordan man sætter undertekster på tv Samsung.

Trin 1: Adgang til tv -indstillingerne

For at starte skal du få adgang til Samsung -tv -indstillingerne. For at gøre dette skal du trykke på knappen “Menu” på fjernbetjeningen.

Trin 2: Vælg indstillingen “Indstillinger”

I hovedmenuen skal du navigere, indtil du finder indstillingen “Indstillinger”, og tryk på “OK” for at vælge den.

Trin 3: Juster undertekstindstillingerne

Inden for indstillingsmenuen skal du kigge efter en mulighed relateret til undertekster eller tilgængelighed. Det nøjagtige navn kan variere afhængigt af modellen på dit tv Samsung.

Når indstillingen er fundet, skal du vælge den, så vil du blive ledet til en undermenu med forskellige undertekstkonfigurationsindstillinger.

Trin 4: Aktivér underteksterne

I undermenu under undertekstkonfiguration finder du muligheden for at aktivere eller deaktivere undertekster. Vælg indstillingen “Aktivér” for at aktivere undertekster.

Trin 5: Juster stilen og størrelsen på undertekster (valgfrit)

Ud over at aktivere undertekster kan du også justere deres stil og størrelse. Dette kan være nyttigt, hvis du har svært ved at læse de standard tv -undertekster.

Se efter indstillinger som “undertekststil” eller “undertekststørrelse” og foretag justeringer i henhold til dine præferencer.

Trin 6: Gem indstillingerne

Efter at have foretaget alle de ønskede indstillinger, skal du sørge for at gemme ændringer, inden du forlader indstillingsmenuen. Generelt er der en mulighed som “Gem” eller “OK” for at bekræfte ændringerne.

Nu er du klar til at nyde dine yndlingsshow og film med undertekster på dit tv Samsung!

Vi håber, at denne trin for trin guide har været nyttigt for dig. Hvis du stadig har spørgsmål eller vanskeligheder, anbefaler vi at konsultere Samsung -tv -brugervejledningen eller kontakte brandets tekniske support.

Scroll to Top