Hvordan man sætter kromikon i arbejdsområdet

Sådan sættes kromikon på skrivebordet

Hvis du er en hyppig Google Chrome -bruger og vil have hurtigere browseradgang, er en fantastisk mulighed at tilføje et Chrome -ikon direkte til dit computer -desktop. På den måde kan du åbne browseren med kun et enkelt klik uden at skulle kigge efter startmenuen eller proceslinjen.

trin for trin for at tilføje kromikonet til skrivebordet:

  1. Åbn Google Chrome på din computer.
  2. I øverste højre hjørne af kromvinduet skal du klikke på de tre lodrette punkter for at åbne menuen.
  3. I menuen skal du klikke på “Flere værktøjer” og derefter vælge “Opret genvej”.
  4. Et pop-up-vindue vises ved at spørge, om du vil oprette en genvej på skrivebordet. Kontroller indstillingen “Åbn som en vindue”, og klik på “Opret”.
  5. Klar! Nu har du et kromikon på skrivebordet.

Med Chrome -ikonet på skrivebordet vil du være i stand til at få adgang til browseren hurtigt og praktisk. Bare dobbeltklik på ikonet, og Chrome åbnes i et separat vindue uden behov for at åbne browseren fra startmenuen eller proceslinjen.

Derudover kan du også tilpasse kromikonet, når du opretter genvejen på skrivebordet. For at gøre dette skal du ikke klikke på Chrome -ikonet på skrivebordet, vælge “Egenskaber” og derefter klikke på “Skift ikon”. Vælg det ønskede ikon, og klik på “OK” for at gemme ændringer.

Du ved nu, hvordan du tilføjer Chrome -ikonet til skrivebordet og tilpasser det i henhold til dine præferencer. Udnyt dette tip for yderligere at lette adgangen til din yndlingsbrowser!

Scroll to Top