Sådan sætter du to fotos på de samme historier om Instagram Android

hvordan man sætter to fotos i de samme historier om Instagram Android

Hvis du er en Instagram -aktiv bruger, er du sandsynligvis stødt på historiens funktion, hvor du kan dele fotos og videoer, der forsvinder efter 24 timer. En af begrænsningerne i denne funktion er, at det kun er muligt at dele et foto ad gangen. Der er dog nogle måder at omgå denne begrænsning og sætte to fotos i de samme Instagram -historier på Android. I denne artikel viser vi dig, hvordan du gør dette trin for trin.

ved hjælp af Instagrams collagefunktion

Instagram har en indbygget collagefunktion, der giver dig mulighed for at kombinere flere fotos i et enkelt billede. Følg nedenstående trin for at bruge denne funktion:

  1. Åbn Instagram -appen på din Android -enhed.
  2. Tryk på kameraikonet i øverste venstre hjørne af skærmen eller glid til højre for at få adgang til Instagram -kameraet.
  3. Tag det første foto, du vil tilføje til dine historier.
  4. Tryk på klæbemiddelikonet i øverste højre hjørne af skærmen.
  5. Vælg indstillingen “Collage” fra klæbelisten.
  6. Vælg det collagelayout, du vil bruge.
  7. Tryk på de tomme collageområder for at tilføje de ekstra fotos.
  8. Vælg de ekstra fotos, du vil tilføje til dine historier.
  9. Juster størrelsen og placeringen af ​​fotos efter behov.
  10. Tryk på “Afslutning” eller pilikonet i øverste højre hjørne for at dele collagen på dine historier.

Med denne metode kan du kombinere flere fotos i et enkelt billede og dele dem på dine Instagram -historier.

ved hjælp af tredjepartsapplikationer

Ud over Instagram Collage -funktionen er der også flere tredjepartsapplikationer tilgængelige i Play Store, der giver dig mulighed for at kombinere flere fotos i et enkelt billede. Nogle populære eksempler inkluderer “layout fra Instagram” og “Canva”. Disse apps tilbyder avancerede redigerings- og tilpasningsfunktioner, så du kan oprette mere detaljerede fotokollager til at dele på dine historier.

For at bruge disse apps skal du bare downloade dem fra Play Store, vælge de fotos, du vil matche, vælge det ønskede layout og justere størrelsen og placeringen af ​​fotos efter behov. Derefter kan du gemme collagen og dele den til dine Instagram -historier.

Kort sagt, selvom Instagram ikke tilbyder en native funktion til at sætte to fotos på de samme historier, er det muligt at omgå denne begrænsning ved hjælp af Instagram Collage -funktionen eller tredjepartsapplikationer. Prøv disse muligheder og gør dine historier endnu mere kreative og interessante!

Scroll to Top