Sådan sætter du en afsender og afsender i konvolutten

hvordan man sætter en modtager og afsender i konvolut

Afsendelse af breve og korrespondance er en almindelig praksis, hvad enten det er til personlige eller professionelle formål. Og et af de vigtigste trin i denne proces er den korrekte identifikation af modtageren og afsenderen i konvolutten. I denne artikel viser vi dig, hvordan du gør dette klart og organiseret.

Modtager

Modtageren er den person eller virksomhed, som korrespondancen sendes til. Det er vigtigt, at modtagerens oplysninger er korrekte og komplette, så brevet når den ønskede destination. For at identificere modtageren i konvolutten skal du følge følgende trin:

  1. Skriv modtagerens fulde navn i den første linje ved hjælp af store bogstaver.
  2. I den anden linje skal du skrive modtagerens fulde adresse, inklusive navnet på gaden, nummer, komplement, kvarter, by, stat og postnummer.
  3. Tilføj om nødvendigt yderligere oplysninger, såsom navnet på modtageren efterfulgt af “A/C” og virksomhedens navn.

Husk, at læsbarheden er kritisk. Brug en pen af ​​god kvalitet og skriv tydeligt og læseligt.

afsender

Afsenderen er den person eller virksomhed, der sender korrespondancen. Det er vigtigt at inkludere afsenderens oplysninger i konvolutten, så modtageren ved, hvem der sendte brevet. For at identificere afsenderen i konvolutten skal du følge følgende trin:

  1. Skriv afsenderens fulde navn øverst til venstre på konvolutten ved hjælp af store bogstaver.
  2. I den næste linje skal du skrive afsenderens fulde adresse, ligesom den blev lavet til modtageren.

Som for modtageren er det vigtigt, at afsenderens oplysninger er læsbare og klar.

konklusion

Den korrekte identifikation af modtageren og afsenderen i konvolutten er vigtig for at sikre, at korrespondancen leveres på det rigtige sted. Følg retningslinjerne, der er præsenteret i denne artikel, og sørg for, at oplysningerne er komplette og læsbare. På denne måde vil du bidrage til den rette funktion af posttjenesten og succesen med din kommunikation.

Scroll to Top