hvordan man sætter skolisser i varevogne

hvordan man sætter snørebånd i varevogne

Vans -sneakers er kendt for deres unikke og seje stil, og en af ​​de mest slående træk ved disse sko er snørebånd. Hvis du kæmper for at sætte steak i dine varevogne, skal du ikke bekymre dig! I denne artikel lærer vi dig trin for trin, hvordan du gør dette let og hurtigt.

Trin 1: Vælg de rigtige skolisser

Før du starter, er det vigtigt at vælge den rigtige steak til dine varevogne. Der er forskellige typer snørebånd til rådighed på markedet, så sørg for at vælge en, der er den rigtige størrelse, og som matcher din tennisstil.

Trin 2: UNDER MARKER OLLE LONS

Hvis du allerede har en skolisser i dine varevogne, skal du begynde at fjerne den helt. Dette vil gøre det lettere at sætte de nye snørebånd.

Trin 3: Gå ind i snørebåndet i eyelets

Nu er det tid til at indsætte snørebånd i dine varevogne. Start i bunden af ​​tennis og før snørebånd gennem øjet, skiftevis mellem venstre og højre side.

Tip: For at lette processen kan du holde stim med den ene hånd og bruge den anden til at passere den gennem øjet

Trin 4: Lav loop

Efter at have passeret skoliserne gennem alle øjet, er det tid til at lave løkken. Kryds enderne af snørebåndet og passere hinanden og danner en “X”. Pass derefter den ene ende under “X” og træk begge ender for at stramme løkken.

Trin 5: Juster snørebånd

Til sidst skal du justere spillingen, så det er behageligt på din fod. Sørg for, at han ikke er for stram eller for løs.

Nu ved du, hvordan man sætter snørebånd i varevogne! Følg disse enkle trin og har dine sneakers klar til at rocke stilen.












Scroll to Top