Hvordan man sætter applikationer i arbejdsområdet

hvordan man sætter applikationer på skrivebordet

Vidste du, at du kan lægge dine yndlingsapps på din computers skrivebord? Dette letter hurtig og praktisk adgang til de programmer, du bruger mest. I denne artikel lærer vi dig, hvordan du gør dette enkelt og hurtigt.

Trin 1: Find den ønskede app

Det første trin er at finde den app, du vil lægge på skrivebordet. Kan være et program installeret på din computer eller endda en webapplikation.

Trin 2: Opret en genvej

Efter at have fundet den ønskede app, skal du ikke klikke på den og vælge indstillingen “Opret genvej”. Dette opretter et applikationsikon på skrivebordet.

Trin 3: Organiser ikonerne

Nu hvor du har oprettet applikationsgenvejen, er det tid til at organisere den på skrivebordet. Du kan trække og frigive ikonet til den ønskede position. Derudover er det muligt at oprette mapper til grupprelaterede applikationer.

Trin 4: Tilpas ikonerne

Hvis du vil tilpasse applikationsikonerne på skrivebordet, kan du gøre dette ved at klikke på ikonet og vælge indstillingen “Egenskaber”. I denne mulighed kan du ændre ikonet, navn og andre indstillinger.

  1. Trin 5: Nyd det praktiske

Nu hvor du har lært, hvordan du sætter applikationer på skrivebordet, kan du nyde det praktiske ved at have hurtig adgang til dine yndlingsprogrammer. Dette er en fantastisk måde at optimere din tid på og gøre dit arbejde lettere på din computer.

Fordele ved at placere applikationer på skrivebordet
  • Større smidighed i adgang til programmer
  • Personlig organisering af ikoner
  • Tidsbesparelser
  • Let at finde de ønskede apps

reference