Sådan sætter man administrator på Facebook -siden

hvordan man sætter administrator på Facebook -siden

Hvis du har en Facebook -side og vil tilføje en administrator til at hjælpe med at styre den, er denne artikel noget for dig. I denne trin for trin guide viser vi dig, hvordan du tilføjer en administrator til din Facebook -side.

Trin 1: Adgang til sideindstillinger

For at starte skal du logge ind på din Facebook -konto og gå til den side, du vil tilføje en administrator. I det øverste højre hjørne af siden skal du klikke på ikonet Indstillinger (repræsenteret af et gear).

Trin 2: Adgang til siden Sideindstillinger

I den suspenderede liste, der vises, skal du klikke på “Sideindstillinger”. Dette åbner indstillingssiden på din Facebook -side.

Trin 3: Adgang til afsnittet Funktioner på siden

I menuen til venstre skal du klikke på “Sidefunktioner”. Dette afsnit giver dig mulighed for at administrere funktionerne og tilladelserne for administratorerne på din side.

Trin 4: Tilføj en administrator

I afsnittet “Sidefunktioner” vil du se en aktuel administratorliste. For at tilføje en ny administrator skal du klikke på knappen “Tilføj person” eller “Tilføj e -mail”.

Hvis du vælger at tilføje en person, skal du skrive personens navn i søgefeltet og vælge den rigtige profil i resultaterne. Hvis du vælger at tilføje en e -mail, skal du skrive personens e -mail -adresse.

Når du har valgt personen eller indsat e -mailen, skal du klikke på “Tilføj”. Personen tilføjes som administrator af din Facebook -side.

Trin 5: Definer administratortilladelser

Når du har tilføjet en administrator, kan du indstille de tilladelser, som denne person har på din side. Du kan vælge mellem administratoren, redaktøren, moderator, annoncør- eller analytikerindstillinger.

Administratortilladelser giver fuld adgang til siden, herunder muligheden for at tilføje og fjerne administratorer. Redaktørstilladelser giver personen mulighed for at oprette indlæg og redigere siden. Moderator -tilladelser giver personen mulighed for at svare på kommentarer og slette indlæg. Annoncørstilladelser giver personen mulighed for at oprette annoncer til siden. Analytiker tilladelser giver personen mulighed for at se sideindsigt og statistik.

Vælg de ønskede tilladelser til den nye administrator, og klik på “Tilføj”. Tilladelser anvendes øjeblikkeligt.

Nu ved du, hvordan du tilføjer en administrator til din Facebook -side. Husk at vælge betroede mennesker til at hjælpe med at administrere din side og altid gennemgå og opdatere tilladelser efter behov.

Vi håber, at denne guide har været nyttig. Hvis du har flere spørgsmål om styring af din Facebook -side, skal du se de ekstra kilder nedenfor for mere information.

  1. Facebook Help: Administrer sidefunktioner
  2. Facebook Help: Føj folk til sidefunktioner
  3. Vi håber, at du har succes med at tilføje administratorer til din Facebook -side og nyde fordelene ved at have et team til at hjælpe med ledelsen!

Scroll to Top