hvordan man letter hjemmehår

hvordan man letter hjemmehår

Lysende hår kan være en fantastisk måde at ændre udseendet og lysere håret på. Imidlertid foretrækker mange mennesker at undgå brugen af ​​aggressive kemikalier, der findes i kommercielle farvestoffer. Hvis du leder efter et mere naturligt alternativ, er der flere hjemmelavede muligheder, der kan hjælpe med at lette håret blidt og gradvist.

1. Kamille

kamille er kendt for sine naturlige lynegenskaber. Du kan bruge kamille til at lette håret på to forskellige måder:

  1. Kamile te: Lav en stærk kamille -te og lad det afkøle. Anvend derefter til rent og fugtigt hår, så det lader det handle i cirka 30 minutter før skylning.
  2. Kamilolie: Bland et par dråber essentiel af kamille i en vegetabilsk olie, såsom kokosnøddeolie. Anvend på hår og lad det handle i et par timer før vask.

2. Honning og citron

Honning og citron er ingredienser, der er kendt for deres hvidtningsegenskaber. For at bruge denne kombination skal du blande citronsaft med to spiseskefulde honning. Anvend på håret, og lad det handle i cirka en time før vask.

3. Æble eddike

æble cider eddike kan hjælpe med at lette dit hår og gøre det lysere. Bland lige store dele af æble- og vand eddike og påfør for rent og fugtigt hår. Lad det handle i cirka 15 minutter før skylning.

4. Kanel

kanel er en anden naturlig ingrediens, der kan hjælpe med at lette hår. Bland to spiseskefulde kanelpulver med nok vand til at danne en pasta. Anvend på håret, og lad det handle i et par timer før vask.

5. Soleksponering

En naturlig måde at lette hår på er at nyde eksponering for solen. Gå forbi citronsaft på dit hår og lad dem udsættes for solen i et par timer. Det er dog vigtigt at huske at beskytte hår mod solskade, såsom tørhed og brud.

Det er vigtigt at bemærke, at disse hjemmemetoder kan tage nogen tid at vise resultater og måske ikke lysere hår så dramatisk som kommerciel farvning. Derudover anbefales det altid at udføre en allergitest, før du anvender et produkt på håret.

Hvis du leder efter en mere intens hvidt eller ønsker hurtigere resultater, anbefales det at søge hjælp fra en professionel frisør. De kan indikere den bedste whitening -metode i henhold til din hårtype og behov.

Prøv disse hjemmeindstillinger og find ud af, hvilken der fungerer bedst for dig. Husk at have tålmodighed og passe på dit hår i hele hvidningsprocessen.

Scroll to Top