Sådan annulleres PlayStation Plus

Sådan annulleres PlayStation Plus

Hvis du overvejer at annullere dit PlayStation Plus -abonnement, hjælper denne artikel dig med at forstå den proces og trin, du har brug for for at annullere. PlayStation Plus er en abonnementstjeneste, der tilbydes af Sony, der giver spillerne mulighed for at nyde eksklusive funktioner såsom gratis spil, rabatter på PlayStation Store og adgang til online multiplayer -tilstand.

Trin 1: Adgang til din PlayStation -konto

For at annullere PlayStation Plus skal du få adgang til din PlayStation -konto. Åbn webbrowseren på din computer eller mobile enhed og gå til det officielle PlayStation -websted. Log ind med dine kontooplysninger.

Trin 2: Gennemse til kontoindstillinger

Efter logning af din PlayStation -konto skal du navigere til kontoindstillingerne. Generelt kan du finde denne indstilling i den suspenderede menu i din profil eller i afsnittet “Indstillinger” på webstedet.

Trin 3: Administrer dit abonnement

Inden for kontoindstillingerne skal du kigge efter muligheden for at administrere dit abonnement. Afhængig af webstedsgrænsefladen kan denne indstilling kaldes “underskrifter”, “betalinger” eller noget lignende.

Trin 4: Annuller abonnement

Når du finder muligheden for at administrere dit abonnement, vil du se en liste over alle aktive underskrifter på din konto. Find PlayStation Plus -abonnementet, og klik på “Annuller” eller “Deaktiver”. Følg instruktionerne på skærmen for at bekræfte aflysningen.

Trin 5: Kontroller annulleringsstatus

Efter at have annulleret underskriften er det vigtigt at kontrollere annulleringsstatus for at sikre, at den er afsluttet. Vend tilbage til abonnementsstyringssiden, og sørg for, at PlayStation Plus ikke længere er anført som en aktiv signatur.

Husk, at PlayStation Plus -annullering ikke vil påvirke din PlayStation -netværkskonto eller dine købte spil. Du kan stadig få adgang til og spille dine spil, men du mister de eksklusive fordele, der tilbydes af underskriften.

Vi håber, at denne guide har været nyttig for dig at forstå, hvordan du annullerer PlayStation Plus. Hvis du har yderligere spørgsmål, skal du henvise til afsnittet Ofte stillede spørgsmål nedenfor eller kontakte PlayStation kundesupport.

stillede ofte spørgsmål om annullering af PlayStation plus

  1. kan jeg annullere PlayStation plus når som helst?

    Ja, du kan til enhver tid annullere PlayStation Plus. Det er dog vigtigt at bemærke, at annulleringen ikke vil resultere i en delvis eller total refusion af abonnementsgebyrer, der allerede er betalt.

  2. Kan jeg genaktivere min PlayStation Plus -abonnement efter aflysning?

    Ja, du kan til enhver tid genaktivere din PlayStation Plus -abonnement. Følg bare de samme trin, der er nævnt ovenfor, og vælg indstillingen til at genaktivere abonnementet.

  3. er der andre abonnementsmuligheder udover PlayStation Plus?

    Ja, Sony tilbyder andre abonnementsmuligheder, såsom PlayStation Now, som giver dig mulighed for at udsende spil direkte til din konsol, og PlayStation Vue, der tilbyder live tv -streamingtjenester.

Vi håber, at denne guide har besvaret dine spørgsmål om, hvordan du annullerer PlayStation Plus. Hvis du har flere spørgsmål, tøv ikke med at kontakte PlayStation kundesupport for yderligere hjælp.

Scroll to Top