Sådan annulleres Paramount+ på Amazon Prime af Mobile

Sådan annulleres Paramount+ på Amazon Prime af Mobile

Hvis du er en Amazon Prime -abonnent og vil annullere Paramount+-tjenesten, skal du være opmærksom på, at du kan gøre det direkte via din telefon. I denne blog viser vi dig trin for trin til at annullere denne signatur enkelt og hurtigt.

Trin 1: Adgang til Amazon Prime -appen

Åbn Amazon Prime -appen på din telefon. Sørg for, at du er logget på din konto.

Trin 2: Adgang til dine kontoindstillinger

I Main App -menuen skal du klikke på det tre vandrette linjeikon i øverste venstre hjørne af skærmen. Rul derefter ned og vælg “Indstillinger”.

Trin 3: Administrer dine underskrifter

Inden for indstillingerne skal du rulle ned, indtil du finder indstillingen “Abonnementer”. Klik på denne indstilling for at administrere dine aktive underskrifter.

Trin 4: Vælg Paramount+

Inden for abonnementssektionen vil du se en liste over alle de tjenester, du betaler for. Søg efter Paramount+ og klik på det.

Trin 5: Annuller abonnement

Når du vælger Paramount+, bliver du omdirigeret til styringssiden for dette abonnement. Se efter aflysningsmuligheden og følg instruktionerne til at afslutte aflysningen.

Bemærk: Det er vigtigt at huske, at annullering af Paramount+ på Amazon Prime med mobil kun vil være effektiv, hvis du er inden for den gratis testperiode eller allerede har betalt for tjenesten. Ellers skal du muligvis kontakte kundesupport for at anmode om annullering.

Vi håber, at denne vejledning var nyttig for dig at annullere Paramount+ på Amazon Prime af Mobile. Hvis du har spørgsmål eller har brug for mere information, er du velkommen til at kontakte Amazon Prime kundesupport.

Scroll to Top