Sådan annulleres Instagram på mobil

Sådan annulleres Instagram på mobil

Annuller en Instagram -konto kan være en vanskelig beslutning, men hvis du har besluttet at gå videre, hjælper denne guide dig med at annullere din Instagram -app på din mobil.

Trin 1: Adgang til indstillingerne

Åbn Instagram -appen på din telefon og log ind på din konto, hvis ikke logget ind. Tryk derefter på ikonet for din profil, der er placeret i nederste højre hjørne af skærmen.

Trin 2: Adgang til kontoindstillingerne

I din profil skal du trykke på det tre vandrette linjekon, placeret i øverste højre hjørne af skærmen. Dette åbner Instagram -indstillingsmenuen. Rul ned og tryk på “Indstillinger”.

Trin 3: Adgang til privatlivets fred og sikkerhedsindstillinger

Inden for indstillingerne skal du rulle ned og trykke på “Privatliv og sikkerhed”.

Trin 4: Adgang til indstillingen “Deaktiver konto”

Inden for privatlivets fred og sikkerhedsindstillinger skal du rulle ned og trykke på “Deaktiver konto”.

Trin 5: Indtast årsagen til aflysning

Instagram vil spørge dig, hvorfor du annullerer din konto. Vælg den mulighed, der bedst passer til din situation.

Trin 6: Bekræft annullering

Når du har valgt årsagen, vil Instagram bede dig om at bekræfte annulleringen af ​​din konto. Læs de præsenterede oplysninger omhyggeligt, og hvis du er sikker på din beslutning, skal du trykke på “Deaktiver konto” for at bekræfte.

Klar! Din Instagram -konto er blevet annulleret med succes. Husk, at denne handling er irreversibel, og alle dine data og indhold vil blive slettet permanent.

Vi håber, at denne guide var nyttig for dig at annullere din Instagram -konto via mobil. Hvis du har spørgsmål, skal du skrive en kommentar nedenfor.

Scroll to Top