Sådan annulleres Globe med mobil

Sådan annulleres Globoplay med mobil

Hvis du overvejer at annullere din Globe -underskrift med mobil, er denne artikel noget for dig. Her viser vi dig trin for trin, hvordan du udfører denne proces enkelt og hurtigt.

Trin 1: Adgang til Globplay -appen

For at annullere dit abonnement skal du få adgang til Globoplay -appen på din mobiltelefon. Sørg for, at du har den mest ajourførte version af den installerede applikation.

Trin 2: Find annulleringsindstillingen

I appen skal du kigge efter indstillingen “Min konto” eller “Indstillinger”. Generelt er denne indstilling placeret i hovedmenuen eller sidemenuen.

Trin 3: Adgang til dine kontoindstillinger

Når du finder indstillingen “Min konto” eller “Indstillinger”, skal du klikke på den for at få adgang til dine kontoindstillinger.

Trin 4: Find annulleringsmuligheden

Inden for dine kontoindstillinger skal du kigge efter indstillingen “Abonner” eller noget lignende. Denne indstilling kan variere afhængigt af applikationsversionen, men er normalt placeret i en specifik abonnementsmenu.

Trin 5: Bekræft annullering

Når du finder opkrævningsmuligheden, skal du klikke på den og følge instruktionerne for at bekræfte annulleringen af ​​din underskrift. Generelt vil det være nødvendigt at bekræfte handlingen ved at skrive din adgangskode eller give nogle yderligere oplysninger.

Efter at have bekræftet aflysningen, lukkes din globoplay -signatur, og du vil ikke længere blive opkrævet for tjenesterne.

Husk, at annullering af underskriften ikke indebærer tilbagevenden af ​​de allerede betalte beløb. Derfor er det vigtigt at evaluere din beslutning længe inden du fortsætter med aflysning.

Vi håber, at denne guide har været nyttig for dig. Hvis du har yderligere spørgsmål, anbefaler vi at kontakte Globoplay -support for mere information.

Scroll to Top