Sådan annulleres Santander Automatisk debitering

Sådan annulleres Santander Automatisk debet

Hvis du er kunde hos Santander og ønsker at annullere den automatiske debitering af en vis konto eller service, skal du være opmærksom på, at det er en enkel og hurtig proces. I denne artikel viser vi dig trin for trin til at fremsætte denne anmodning.

Trin 1: Besøg Santander -webstedet

For at annullere automatisk debitering skal du få adgang til Santander -webstedet. Åbn din fortrinsvis browser og skriv www.santander.com.br i adresselinjen.

Trin 2: Log ind på din konto

Når du har adgang til webstedet, skal du finde loginindstillingen og indtaste dine adgangsoplysninger, f.eks. CPF og adgangskode. Hvis du ikke har nogen registrering, skal du klikke på “Registrere” og følge instruktionerne for at oprette din konto.

Trin 3: Adgang til det automatiske debetområde

Efter logning, skal du kigge efter indstillingen “Automatisk debet” eller “Betalinger”. Denne indstilling kan variere afhængigt af webstedets version, men er normalt placeret i hovedmenuen.

Trin 4: Vælg den konto eller service, du vil annullere

I det automatiske debetområde vil du se en liste over alle registrerede konti eller tjenester til automatisk debitering. Find den, du vil annullere, og klik på den tilsvarende indstilling.

Trin 5: Anmod om annullering

Når du vælger kontoen eller tjenesten, vil du blive ledet til en side med mere information. På denne side skal du kigge efter annulleringsindstillingen og følge instruktionerne fra Santander for at afslutte processen.

Trin 6: Bekræft annullering

Efter at have anmodet om aflysning er det vigtigt at vente på, at Santander bekræfter. Generelt sendes denne bekræftelse via e -mail eller besked på internetbankingen. Sørg for at tjekke din indbakke, og kontakt om nødvendigt banken for mere information.

Klar! Ved at følge disse trin vil du være i stand til at annullere Santander automatisk debet hurtigt og sikkert. Husk at kontrollere, om annulleringen er foretaget, og kontakt ellers banken for at løse ethvert problem.

Scroll to Top