Sådan annulleres Signature Xbox Game Pass

Sådan annulleres abonnement Xbox Game Pass

Hvis du overvejer at annullere dit Xbox Game Pass-abonnement, hjælper denne trin-for-trin-guide dig hurtigt og nemt.

Trin 1: Adgang til din Xbox -konto

For at annullere dit Xbox Game Pass -abonnement skal du få adgang til din Xbox -konto. Åbn den webbrowser efter eget valg, og gå til det officielle websted for Xbox.

Trin 2: Log ind på din konto

Når du har adgang til Xbox -webstedet, skal du finde indstillingen “Login” eller “Indtast” og indtaste dine loginoplysninger, f.eks. Din e -mail -adresse og adgangskode.

Trin 3: Adgang til dine kontoindstillinger

Efter logning på din konto, skal du kigge efter et ikon eller et link, der fører dig til dine kontoindstillinger. Generelt kan dette findes i øverste højre hjørne af siden.

Trin 4: Administrer dit abonnement

Inden for dine kontoindstillinger skal du kigge efter en Signature- eller Payments -indstilling. Klik på denne indstilling for at få adgang til abonnementsstyring.

Trin 5: Find dit Xbox Game Pass -abonnement

Inden for abonnementsstyring vil du se en liste over alle dine aktive underskrifter. Find Xbox Game Pass -abonnementet, og klik på det for at få adgang til annulleringsmulighederne.

Trin 6: Annuller abonnement

Når du får adgang til Abonnementsmulighederne for Xbox Game Pass -abonnement, skal du følge instruktionerne, der er angivet for at annullere din signatur. Dette kan involvere bekræftelse af din beslutning, hvilket giver en grund til at annullere eller vælge en opsigelsesdato.

Husk, at ved at annullere dit Xbox Game Pass -abonnement, mister du adgang til alle tilgængelige spil på tjenesten. Sørg for at indløse eventuelle resultater eller spilprogrammer, før du annullerer.

Vi håber, at denne guide har været nyttig for dig at annullere dit Xbox Game Pass -abonnement. Hvis du har yderligere spørgsmål, skal du henvise til afsnittet Ofte stillede spørgsmål nedenfor eller kontakte Xbox kundesupport.

stillede ofte spørgsmål om annullering af Xbox Game Pass

  1. kan jeg annullere mit abonnement når som helst?

    Ja, du kan til enhver tid annullere dit Xbox Game Pass -abonnement. Det er dog vigtigt at bemærke, at du ikke vil modtage en delvis eller total refusion for den resterende tid for underskriften.

  2. kan jeg genaktivere mit abonnement efter annullering?

    Ja, du kan til enhver tid genaktivere dit Xbox Game Pass -abonnement. Følg bare de samme trin, der er nævnt tidligere, og vælg muligheden for genaktivering.

  3. Er der annulleringshastigheder?

    Nej, der er ingen annulleringshastigheder for Xbox Game Pass. Du kan annullere din underskrift uden ekstra omkostninger.

Vi håber, at disse hyppige spørgsmål besvarede deres spørgsmål om annullering af Xbox Game Pass. Hvis du har flere spørgsmål, tøv ikke med at kontakte Xbox kundesupport.

Scroll to Top