Sådan beregnes tv -inches

hvordan man beregner tv inches

Hvis du overvejer at købe et nyt tv, er det vigtigt at vide, hvordan man beregner enhedens inches. Målingen i tommer er en af ​​de vigtigste oplysninger, du skal overveje, når du vælger størrelsen på dit tv. I denne artikel vil vi lære dig, hvordan du foretager denne beregning på en enkel og praktisk måde.

hvad er tommer?

Før vi starter er det vigtigt at forstå, hvad der er tomme. Inch er en måleenhed, der hovedsageligt bruges i engelsk -talende lande, såsom De Forenede Stater. I tilfælde af tv’er er tommen det diagonale mål på skærmen, dvs. afstanden mellem de modsatte hjørner af skærmen.

trin for trin for at beregne tv’ets inches

Nu hvor du ved hvad der er tomme, lad os gå trin for trin for at beregne størrelsen på dit tv:

  1. Mål afstanden mellem de modsatte hjørner af din tv -skærm i centimeter.
  2. Opdel denne foranstaltning med 2,54, som er den omtrentlige værdi af hvor mange centimeter der svarer til en tomme.
  3. Resultatet af denne afdeling vil være størrelsen på dit tv i tommer.

For eksempel, hvis afstanden mellem de modsatte hjørner af din tv -skærm er 100 centimeter, ville beregningen være sådan:

100 / 2.54 = 39,37 inches

Derfor ville dit tv have cirka 39 tommer.

endelige overvejelser

Det er vigtigt at huske, at størrelsen på tv -skærmen ikke er den eneste faktor, der skal overvejes, når du køber. Andre aspekter, såsom billedopløsning, den anvendte teknologi og funktionerne på enheden skal også tages i betragtning. Det anbefales også altid at besøge en fysisk butik og se tv’et personligt, inden du foretager købet.

Vi håber, at denne artikel hjalp dig med at forstå, hvordan du beregner tommen for et tv. Du er nu klar til at vælge den ideelle størrelse til dit miljø og få mest muligt ud af dit nye tv!

Scroll to Top