Sådan blokeres folk på Instagram -historier

hvordan man blokerer for folk på Instagram -historier

Hvis du er træt af at se uønsket indhold eller mennesker, du ikke længere ønsker at følge på Instagram -historier, skal du være opmærksom på, at du kan blokere disse mennesker. I denne artikel viser vi dig, hvordan du gør dette trin for trin.

Trin 1: Åbn Instagram

Åbn først Instagram -appen på din mobile enhed. Sørg for, at du er logget på din konto.

Trin 2: Adgang til personens profilside

Find den person, du vil blokere i historier. Du kan gøre dette ved at søge efter brugernavn i søgefeltet eller få adgang til personens profil gennem en publikation, der dukkede op på dit feed.

Trin 3: Adgang til profilindstillingerne

I personens profil skal du klikke på det tre -punktikon, der er placeret i øverste højre hjørne af skærmen. Dette åbner en menu med indstillinger.

Trin 4: Bloker personen

I menuen Indstillinger skal du rulle ned, indtil du finder indstillingen “Blok”. Klik på denne indstilling for at blokere personen.

Trin 5: Bekræft låsen

Et bekræftelsesvindue vises, der spørger, om du er sikker på, at du vil blokere personen. Klik på “Bloker” for at bekræfte låsen.

Trin 6: Personen er blokeret

Nu vil personen blive blokeret og kan ikke længere se deres historier. Derudover kan det ikke længere interagere med dig på Instagram.

Husk, at du når som helst kan låse personen op, efter de samme trin og vælge indstillingen “Unlock” i menuen Profilindstilling.

Vi håber, at denne tutorial var nyttig for dig. Nu kan du bedre kontrollere, hvem der kan se dine historier på Instagram. Hvis du har spørgsmål, skal du lade det være i kommentarerne!

Scroll to Top