hvordan man blokerer konti på tiktok

Sådan blokeres konti på TIKTOK

Tiktok er et af de mest populære sociale netværk i dag med millioner af brugere over hele verden. Nogle gange kan det dog være nødvendigt at blokere en Tiktok -konto af flere grunde. I denne artikel viser vi dig, hvordan du blokerer for konti i Tiktok og sikrer din sikkerhed på platformen.

Trin 1: Adgang til indstillingerne

For at blokere en Tiktok -konto skal du få adgang til appindstillinger. For at gøre dette skal du åbne Tiktok på din enhed og trykke på ikonet for din profil, der er placeret i nederste højre hjørne af skærmen.

Trin 2: Find brugeren, der ønsker at blokere

I din profil skal du trykke på det tre -punktsikon i øverste højre hjørne af skærmen. Dette åbner indstillingsmenuen. Rul ned, indtil du finder indstillingen “Privatliv og sikkerhed”, og tryk på den.

Trin 3: Bloker kontoen

Inden for beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed finder du indstillingen “Block -brugere”. Tryk på denne indstilling, og du vil blive ledet til en liste over brugere, du tidligere har blokeret.

For at blokere en ny konto skal du trykke på ikonet “+” i øverste højre hjørne af skærmen. Dette åbner et søgefelt, hvor du kan skrive brugernavnet på den konto, du vil blokere.

Efter indtastning af brugernavnet viser Tiktok en liste over tilsvarende resultater. Find den konto, du vil blokere, og tryk på knappen “Blok” ved siden af ​​brugernavnet.

Trin 4: Bekræft låsen

Når du har berørt “Block” -knappen, viser Tiktok en bekræftelsesmeddelelse. Sørg for, at du blokerer for den korrekte konto, og tryk derefter på “Bekræft” for at blokere kontoen.

Den blokerede konto kan ikke længere interagere med dig på Tiktok. De vil ikke være i stand til at se dine videoer, kommentere dem eller sende direkte beskeder til dig.

Hvis du skifter mening og ønsker at låse kontoen op senere, skal du bare følge de samme trin og røre ved knappen “Unlock” ved siden af ​​brugernavnet.

Blokering af TIKTOK -konti er en effektiv måde at sikre din sikkerhed og privatliv på platformen. Husk at bruge denne funktion ansvarligt og bare blokere konti, når det er nødvendigt.

Vi håber, at denne artikel har været nyttig for dig. Hvis du har spørgsmål eller forslag, skal du skrive en kommentar nedenfor. Fortsæt med at drage fordel af Tiktok sikkert!

Scroll to Top