Hvordan man blokerer opkald på whatsapp -forretning

hvordan man blokerer opkald på whatsapp -forretning

whatsapp -forretning er et meget nyttigt værktøj for virksomheder at kommunikere med deres kunder hurtigt og effektivt. Nogle gange kan det dog være nødvendigt at blokere uønskede eller spam -opkald. I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du blokerer for opkald til whatsapp -forretning.

Trin 1: Åbn WhatsApp Business

Åbn først WhatsApp -forretningsappen på din mobile enhed. Sørg for, at du er logget ind på den rigtige forretningskonto.

Trin 2: Adgang til indstillingerne

I øverste højre hjørne af startskærmen finder du et tre lodret punktikon. Tryk på den for at åbne menuen Indstillinger.

Trin 3: Vælg “Virksomhedsindstillinger”

I menuen Indstillinger skal du rulle ned, indtil du finder indstillinger “Virksomhedsindstillinger”. Tryk på denne mulighed for at få adgang til din virksomheds specifikke indstillinger.

Trin 4: Bloker uønskede opkald

Inden for virksomhedens indstillinger finder du indstillingen “Block Calls”. Tryk på denne mulighed for at åbne indstillingerne for opkaldslås.

Trin 5: Tilføj numre til låslisten

På skærmen Call Lock -indstillinger vil du se muligheden for at tilføje numre til Lock -listen. Tryk på denne indstilling, og indtast de numre, du vil blokere. Du kan tilføje flere numre ved at adskille dem med kommaer.

Trin 6: Gem indstillingerne

Efter at have tilføjet numrene til låserlisten, skal du sørge for at gemme indstillingerne. Tryk på knappen “Gem” -knap eller valg af mærke for at bekræfte ændringerne.

Nu vil de numre, der er tilføjet til Lock -listen, ikke længere være i stand til at ringe til din virksomhed gennem WhatsApp -forretning.

Det er vigtigt at huske, at opkaldsblokken er en forebyggende foranstaltning for at undgå uønskede opkald eller spam. Hvis du modtager opkald med ukendte eller mistænkte tal, anbefales det at rapportere dem til de kompetente myndigheder.

Vi håber, at denne vejledning har været nyttig for dig at blokere opkald på WhatsApp -forretning. Hvis du har spørgsmål eller har brug for mere information, er du velkommen til at kontakte os.

Scroll to Top