Sådan downloades stemmer på Waze

Sådan downloades stemmer på Waze

Waze er en meget populær navigationsapp, der tilbyder flere interessante funktioner, herunder muligheden for at tilpasse de stemmer, der bruges til retningsinstruktionerne. I denne artikel viser vi dig, hvordan du kan downloade yderligere stemmer på Waze og gøre dine ture endnu sjovere og personaliserede.

Trin 1: Åbn Waze -appen

for at starte skal du åbne Waze -appen på din mobile enhed. Sørg for, at du er tilsluttet internettet for at downloade yderligere stemmer.

Trin 2: Adgang til indstillingerne

I det nederste venstre hjørne af skærmen finder du et “Indstillinger” -ikon. Tryk på det for at få adgang til Waze -konfigurationsindstillinger.

Trin 3: Vælg “Lyd og stemme”

Inden for indstillingerne skal du rulle skærmen ned, indtil du finder indstillingen “Sound and Voice”. Tryk på denne indstilling for at få adgang til Waze Audio -relaterede konfigurationer.

Trin 4: Vælg indstillingen “Voice of Waze”

Inden for lyd- og stemmeindstillingerne finder du indstillingen “Voice of Waze”. Tryk på denne mulighed for at få adgang til tilgængelige stemmer til download.

Trin 5: Download yderligere stemmer

Her finder du en ekstra stemmerliste, der kan downloades. Rul ned og vælg den stemme, der glæder dig. Tryk på den ønskede stemme for at starte downloadet.

Trin 6: Vent på download

Når du har valgt den ønskede stemme, skal du vente på, at downloadet skal afsluttes. Downloadtiden kan variere afhængigt af hastigheden på din internetforbindelse.

Trin 7: Vælg den nye stemme

Efter download skal du vende tilbage til skærmen Sound and Voice -indstillinger. Nu vil du se den nye stemme, du har downloadet fra listen over tilgængelige stemmer. Tryk på stemmen for at vælge den som standardstemmen for Waze.

Nu er du klar til at nyde dine ture med en personlig stemme på Waze. Hav det sjovt at udforske de forskellige tilgængelige stemmer, der er tilgængelige, og gør dine rejser endnu mere interessante!

Vi håber, at denne guide har været nyttig for dig. Hvis du har spørgsmål eller forslag, skal du skrive en kommentar nedenfor. Gode ​​ture!

Scroll to Top