Sådan downloades YouTube -videoer i MP3 på pc

Sådan downloades YouTube -videoer på MP3 på pc

Hvis du er fan af musik og elsker at opdage nye numre på YouTube, kan det være interessant at downloade disse MP3 -format -videoer for at lytte til offline. Lad os i denne blog vise, hvordan du let kan gøre det på din computer.

Trin 1: Find videoen på YouTube

Det første trin er at finde den video, du vil downloade i MP3. Gennemse YouTube og find den video, der indeholder den musik, du vil have på din computer.

Trin 2: Kopier videolinket

Efter at have fundet den ønskede video, skal du kopiere videolinket. Du kan gøre dette ved at højreklikke på videoen og vælge “Kopieringslink”.

Trin 3: Adgang til en videokonverter til mp3

Nu skal du få adgang til en MP3 -videokonverter. Der er flere tilgængelige muligheder online, såsom “YouTube til MP3 Converter” eller “Online Video Converter”. Vælg det, du foretrækker, og adgang til webstedet.

Trin 4: Indsæt videolinket

På MP3 -videokonverterwebstedet finder du et tekstfelt, hvor du kan indsætte det videolink, du har kopieret tidligere. Lim linket i denne boks.

Trin 5: Vælg outputformatet

De fleste MP3 -video -konvertere giver dig mulighed for at vælge outputformat. Sørg for at vælge “MP3” som et outputformat.

Trin 6: Start konvertering

Når du har valgt outputformatet, kan du starte konvertering fra video til MP3. Generelt er der en “konvertering” eller “start” -knap, som du skal klikke for at starte processen.

Trin 7: Download mp3 -filen

Når konverteringen er afsluttet, giver webstedet normalt et link til dig at downloade MP3 -filen. Klik på dette link, og filen downloades til din computer.

Nu har du YouTube -videoen konverteret til MP3 -format til din computer. Du kan overføre denne fil til din mobile enhed eller musikafspiller og nyde offline musik, når du vil.

Vi håber, at denne guide var nyttig for dig at lære at downloade YouTube -videoer på MP3 på pc. Hav det sjovt at lytte til dine yndlingssange!

Scroll to Top