Sådan downloades video YouTube -mobiltelefon

Sådan downloades YouTube -videoer på mobil

Hvis du er en hyppig YouTube -bruger, er du sandsynligvis stødt på videoer, du gerne vil downloade for at se offline. Heldigvis er der flere måder at downloade YouTube -videoer på din telefon. I denne artikel vil vi udforske nogle populære muligheder.

1. Tredjepartsapplikationer

Der er flere apps tilgængelige i appbutikker, der giver dig mulighed for at downloade YouTube -videoer på din mobiltelefon. Nogle populære eksempler inkluderer TubeMate, Vidmate og Snaptube. Disse apps giver dig normalt mulighed for at vælge kvaliteten af ​​videoen og downloadformatet.

2. Download websteder

Ud over apps kan du også bruge downloadwebsteder til at downloade YouTube -videoer på din mobiltelefon. Kopier bare det ønskede videolink, få adgang til et pålideligt downloadwebsted og indsæt linket til søgefeltet. Derefter kan du vælge formatet og kvaliteten af ​​videoen, inden du starter downloadet.

3. YouTube Premium

Hvis du er en abonnent på YouTube -premium, kan du downloade YouTube -videoer direkte på den officielle app. Bare find den ønskede video, afspil download -knappen og vælg kvaliteten af ​​videoen. De downloadede videoer vil være tilgængelige for at se offline i en bestemt periode.

4. Safari -genvej (til iPhone -brugere)

iPhone -brugere kan nyde en Safari -genvej for at downloade YouTube -videoer. Til dette er det nødvendigt at installere Apple -genveje -appen. Derefter kan du finde og installere genveje oprettet af andre brugere for at downloade YouTube -videoer.

5. Offline -tilstand af YouTube

YouTube -appen selv tilbyder en offline ressource, der giver dig mulighed for at downloade videoer at se uden internetforbindelse. Det er dog vigtigt at bemærke, at downloadede videoer kun kan fås adgang til inden for applikationen og ikke kan overføres til andre enheder.

Konklusion

Download YouTube -videoer på mobil kan være en god måde at se interessant indhold, selv når du ikke har internetadgang. Der er flere tilgængelige muligheder fra tredjepartsapplikationer til indfødte YouTube -ressourcer. Prøv forskellige metoder, og vælg den, der bedst passer til dine behov.

Scroll to Top