Sådan downloades en anden WhatsApp på den samme mobiltelefon

Sådan downloades en anden WhatsApp på den samme mobiltelefon

Hvis du har brug for mere end en WhatsApp -konto på den samme mobiltelefon, skal du være opmærksom på, at du kan gøre dette enkelt og praktisk. I denne artikel viser vi dig trin for trin til at downloade en anden WhatsApp på den samme enhed.

Trin 1: Kontroller kompatibilitet

Før du starter, er det vigtigt at kontrollere, om din telefon er kompatibel med de to WhatsApps -installation. Nogle ældre modeller understøtter muligvis ikke denne funktionalitet.

Trin 2: Download en kloning -app

Der er flere apps tilgængelige i din mobile app -butik, der giver dig mulighed for at klone WhatsApp. Nogle populære eksempler er parallelle rum, dobbeltplads og cloner -app. Vælg det, du bedst kan lide, og download det.

Trin 3: Clone WhatsApp

Efter at have installeret kloningsappen, skal du åbne den og følge instruktionerne til klon WhatsApp. Generelt skal du vælge WhatsApp som den applikation, du vil klone og vente på, at kloningsprocessen skal afsluttes.

Trin 4: Indstil den anden konto

Efter at kloning er afsluttet, har du et andet WhatsApp -ikon på din telefon. Åbn dette andet ikon, og følg instruktionerne for at konfigurere din anden konto. Du skal bruge et andet telefonnummer end den første konto.

Trin 5: Administrer dine konti

Nu hvor du har to WhatsApp -konti på den samme mobiltelefon, er det vigtigt at vide, hvordan man administrerer dem. Du kan skifte mellem konti ved at åbne kloningsappen og vælge den ønskede konto. Husk, at hver konto er uafhængig og har sine egne samtaler og indstillinger.

Klar! Nu ved du, hvordan du downloader en anden WhatsApp på samme telefon. Følg disse tip og nyd alle WhatsApp -funktioner på to forskellige konti.

Scroll to Top