Sådan downloades musik fra Spotify på gratis

Sådan downloades spansk musik på gratis mobiltelefon

Hvis du er en musikelsker, har du sandsynligvis hørt om Spotify. Spotify er en musikstreamingplatform, der tilbyder millioner af sange fra forskellige genrer, som brugerne kan lytte online. Vi er dog ikke altid forbundet med internettet, og vi vil gerne have vores yndlingssange tilgængelige offline. I denne blog lærer vi dig, hvordan du downloader Spotify Music på din telefon gratis.

Trin 1: Download Spotify -applikationen

Det første trin er at downloade Spotify -appen på din mobiltelefon. Spotify er tilgængelig for både Android- og iOS -enheder. Bare gå til din mobile app -butik, søg efter “Spotify” og download.

Trin 2: Opret en konto på Spotify

Når du har downloadet appen, skal du oprette en konto på Spotify. Du kan vælge at oprette en gratis konto eller underskrive premiumplanen for adgang til yderligere ressourcer. For at oprette en gratis konto skal du bare angive din e -mail -adresse og oprette en adgangskode.

Trin 3: Søg og find den ønskede musik

Nu hvor du har en konto på Spotify, er det tid til at søge og finde den musik, du vil downloade. Du kan søge efter navnet på musik, kunstner eller album i applikationssøgningslinjen.

Trin 4: Tilføj musikken til dit bibliotek

Når du har fundet den ønskede sang, skal du klikke på knappen “+” ved siden af ​​sangen for at tilføje den til dit bibliotek. Du kan også oprette spillelister til at organisere dine yndlingssange.

Trin 5: Aktivér offline -tilstand

For at downloade musik og høre dem offline skal du aktivere offline -tilstand i Spotify -appen. For at gøre dette skal du gå til applikationsindstillingerne og aktivere indstillingen “Offline -tilstand”.

Trin 6: Download sangene

Nu, hvor offline -tilstand er aktiveret, kan du downloade musik for at lytte til dem uden internetforbindelse. Bare gå til dit bibliotek, find den ønskede musik og klik på download -knappen ved siden af ​​sangen.

Trin 7: Nyd dine offline sange

Klar! Nu kan du nyde dine foretrukne Spotify -sange, selv når du er uden internet. Bare gå til dit bibliotek og vælg de downloadede sange for at lytte til dem offline.

Det er vigtigt at huske, at Spotifys musik download kun er tilgængelig for premium -plan -abonnenter. Der er dog nogle gratis alternativer, der giver dig mulighed for at downloade musik fra Spotify, men det er vigtigt at kontrollere lovligheden af ​​disse muligheder.

Vi håber, at denne blog har hjulpet dig med at lære at downloade Spotify Music på din mobiltelefon gratis. Nu kan du nyde dine yndlingssange overalt, selv uden internet. Nyd!

Scroll to Top