Sådan downloades musik til Samsung mobiltelefon

Sådan downloades musik til Samsung Phone Touch

Hvis du ejer en Samsung -telefon og er træt af de standardberøringer, der følger med enheden, skal du vide, at du kan tilpasse opkaldslyden med dine yndlingssange. I denne blog lærer vi dig trin for trin, hvordan du downloader musik til Samsung mobiltelefon.

Trin 1: Vælg musik

Det første trin er at vælge den musik, du vil bruge som et strejf. Du kan vælge en sang, der allerede er på din telefon eller downloade en ny. Der er flere muligheder for websteder og applikationer, hvor du kan finde gratis musik til download.

Trin 2: Konverter musik til det rigtige format

Før du overfører musikken til din Samsung -telefon, er det vigtigt at konvertere den til det rigtige format. De fleste Samsung -mobiltelefoner understøtter lydfiler i MP3 -format. Hvis den musik, du valgte, er i et andet format, kan du bruge en online lydkonverter til at konvertere.

Trin 3: Tilslut telefonen til computeren

Efter at have konverteret musikken til MP3 -formatet, skal du tilslutte din Samsung -telefon til computeren ved hjælp af USB -kablet. Sørg for, at telefonen er låst op og med mulighed for overførte filer.

Trin 4: Overfør musikken til telefonen

Åbn din telefons mappe på din computer og kig efter mappen med berøring eller opkald. Kopier mp3 -filen fra den musik, du har valgt, og indsæt den fra denne mappe. Vent, indtil overførslen er afsluttet.

Trin 5: Definer musik som et touch

Nu hvor sangen er på din Samsung -telefon, er det tid til at definere den som et strejf. Gå til dine mobilindstillinger, se efter indstillingen Sound and Touch og vælg den sang, du har overført som et opkalds touch.

Klar! Nu har du en personlig sang som et opkalds touch på din Samsung -telefon. Husk at justere volumenet af berøringen i henhold til din præference.

Vi håber, at denne blog har hjulpet dig med at downloade musik til Samsung mobiltelefon. Hvis du har spørgsmål, skal du forlade kommentarerne nedenfor.

Scroll to Top