Sådan downloades Instagram -billeder på pc

Sådan downloades Instagram -billeder på pc

Instagram er et af de mest populære sociale netværk i dag, hovedsageligt kendt for at dele fotos og videoer. Dog ønsker vi ofte at gemme eller downloade et specifikt Instagram -billede til vores computer. I denne artikel viser vi dig, hvordan du gør dette enkelt og hurtigt.

Trin 1: Adgang Instagram

Åbn først din internetbrowser og besøg det officielle Instagram -websted på www.instagram.com . Log ind på din konto eller opret en ny, hvis du ikke har en endnu.

Trin 2: Find det ønskede billede

Efter logning gennemse nyhedsfeeden eller profilen for en eller anden bruger for at finde det billede, du vil downloade. Når du finder det ønskede billede, skal du klikke på det for at åbne det på fuld skærm.

Trin 3: Kopier billedlinket

I øverste højre hjørne af billedet finder du et tre lodret punktikon. Klik på det, og klik derefter på “Kopier link”. Dette kopierer billedlinket til overførselsområdet på din computer.

Trin 4: Adgang til et Instagram -billeder Downloadwebsted

Åbn nu en ny fane i din browser og søg efter et Instagram -billed download -websted. Der er flere tilgængelige muligheder, såsom www.innstadownloader.org eller www. Downloadgram.com . Vælg et pålideligt og sikkert sted.

Trin 5: Indsæt billedlinket

På webstedet Instagram Image Download finder du et felt til at indsætte billedlinket. Højre -klik på marken, og vælg “Indsæt”, eller tryk på “Ctrl + V” -tasterne for at indsætte det billedforbindelse, du tidligere har kopieret.

Trin 6: Download billedet

Efter at have indført billedlinket, skal du klikke på knappen Download eller enhver anden mulighed, der er tilgængelig på webstedet for at starte downloadprocessen. Vent et par sekunder, indtil billedet er downloadet til din computer.

Nu har du Instagram -billedet gemt på din pc! Husk at respektere copyright og kun bruge billeder til personlige formål. Del ikke eller brug billederne forkert.

Vi håber, at denne tutorial har været nyttig, og at du let kan downloade Instagram -billeder på din computer. Hvis du har spørgsmål, skal du skrive en kommentar nedenfor.

Scroll to Top