Sådan downloades app, der ikke har på Smart TV Samsung

Sådan downloades app, der ikke har på Smart TV Samsung

Samsung Smart TV’er er kendt for deres billedkvalitet og avancerede funktioner. Det er dog ikke altid muligt at finde alle de ønskede apps i TV App Store. Men rolig, der er måder at omgå denne begrænsning og downloade apps, der ikke er tilgængelige på Smart TV Samsung. I denne artikel viser vi dig nogle muligheder for dig at få mest muligt ud af dit smarte tv.

1. Brug en streamingenhed

En af de enkleste måder at få adgang til apps, der ikke er tilgængelige på Samsung Smart TV, bruger en streaming -enhed som Amazon Fire Stick, Google Chromecast eller Apple TV. Disse enheder opretter forbindelse til dit tv og giver dig adgang til en lang række applikationer, inklusive dem, der ikke er tilgængelige i Samsung -butikken.

2. Brug et HDMI -kabel

En anden mulighed er at bruge et HDMI -kabel til at forbinde din computer eller smartphone til dit Samsung Smart TV. På denne måde kan du spejle din enhedsskærm på tv og få adgang til enhver app, der er tilgængelig på den. Tilslut bare HDMI -kablet til den tilsvarende port på tv’et, og vælg det rigtige input på tv’et for at se din enhedsskærm.

3. Brug en spejlindretning

Der er også spejlingsenheder såsom Google Chromecast og Apple TV, som giver dig mulighed for at spejle din smartphone eller computerskærm direkte på dit Samsung Smart TV. Med dette kan du få adgang til ethvert program, der er tilgængeligt på din enhed og se den på en større skærm.

4. Sørg for, at der er softwareopdateringer

Nogle gange kan manglen på visse applikationer i Smart TV Samsung Store skyldes en brudt version af softwaren. Sørg for, at der er opdateringer til rådighed for dit tv’s operativsystem, og installer dem om nødvendigt. Dette kan tilføje nye apps til butikken og udvide dine downloadindstillinger.

5. Kontakt Samsung Support

Hvis du ikke kan finde en løsning til at downloade en bestemt applikation på dit Samsung Smart TV, skal du kontakte Samsungs support. De kan give specifikke retningslinjer for din tv -model og hjælpe dig med at finde en alternativ løsning.

Selvom ikke alle applikationer er tilgængelige i Smart TV Samsung Store, er der flere måder at omgå denne begrænsning og få mest muligt ud af dit smarte tv. Prøv de ovennævnte indstillinger og find den bedste løsning til at downloade de apps, du ønsker.

Scroll to Top