Sådan downloades digital CNH på mobil

Sådan downloades digital CNH på mobil

Digital CNH er en elektronisk version af det nationale kørekort, som kan fås adgang til via mobiltelefonen. Denne mulighed bringer mere praktisk og bekvemmelighed for chauffører, da det ikke er nødvendigt at bære det fysiske dokument.

trin for trin for at downloade digital CNH

  1. Sørg for, at du opfylder kravene: Ikke alle drivere er i stand til at have digital CNH. Det er nødvendigt at have en trykt CNH med QR -kode, have kvalifikationen i regelmæssig situation og have en kompatibel telefon.
  2. Lav registreringen af ​​Denatran Services Portal: Gå til Denatran -webstedet og registrer dig på serviceportalen. Du skal indtaste nogle personlige data og oprette en adgangskode.
  3. Download CNH Digital Application: Efter registrering skal du downloade CNH Digital -appen fra din mobiltelefon. Det er tilgængeligt gratis i appbutikker.
  4. Få adgang til applikationen og log ind: Åbn CNH Digital -applikationen og log ind ved hjælp af de registrerede data om Denatran Service Portal.
  5. Læs instruktionerne og accepter brugsbetingelserne: Før du fortsætter, skal du læse instruktionerne omhyggeligt og acceptere betingelserne for brug af applikationen.
  6. Valiates din digitale CNH: For at validere digital CNH skal du deltage
  7. Aktivér digital CNH: Efter validering skal du gå til applikationen og aktivere digital CNH ved hjælp af den aktiveringskode, der leveres på servicestationen.
  8. klar! Din digitale CNH er tilgængelig: Du kan nu bruge CNH Digital på din mobiltelefon. Det har den samme juridiske gyldighed som den trykte version.

Fordele ved CNH Digital

Digital CNH bringer flere fordele for chauffører, såsom:

  • Større praktisk, da det ikke er nødvendigt at bære det fysiske dokument;
  • Brugervenlighed, da det altid er tilgængeligt på mobil;
  • Omkostningsreduktion, da det ikke er nødvendigt at udstede duplikatet i tilfælde af tab eller tyveri;
  • Sikkerhed, da den har godkendelse og krypteringsfunktioner.

Nu hvor du ved, hvordan du downloader CNH Digital på mobil, kan du nyde alle de fordele, som denne teknologi tilbyder. Kør direkte og vær altid ajour med den nødvendige dokumentation.

Referencer:

  1. denatran
  2. serpro

Meget

Scroll to Top