Hvordan man påfører tætning på væggen

hvordan man anvender tætning på væggen

Sealer er et vigtigt produkt til forberedelse af væggen, før det påføres blækket. Det hjælper med at standardisere absorptionen af ​​blækket, undgå pletter og sikre en perfekt finish. I denne blog lærer vi dig trin for trin, hvordan du anvender tætning på væggen.

Materialer Nødvendige:

  • Wall Selator
  • Maleri rulle
  • Børste
  • Fine saste
  • crepe tape
  • Plast eller lærred for at beskytte gulvet

trin for trin:

1. Forberedelse:

Før du starter, er det vigtigt at forberede væggen. Fjern enhver form for snavs, såsom støv, spindelvev eller pletter. Hvis der er ufuldkommenheder, såsom revner eller huller, anbefales det at foretage de relevante reparationer, før du påfører tætningen.

2. Beskyttelse:

Beskyt gulvet og møbler nær væggen med plast eller lærred ved hjælp af crepe tape til at fikse dem. Dette vil undgå forseglingsstænk og lette senere rengøring.

3. Slibning:

Ved hjælp af et tyndt sandpapir skal du sand hele vægoverfladen. Dette vil hjælpe med at fjerne mulige uregelmæssigheder og sikre bedre vedhæftning af tætningen.

4. Fortynding:

Kontroller forseglerens producentens instruktioner for at finde ud af, om det er nødvendigt at fortynde det. I så fald skal du følge retningslinjerne og bland den rigtige mængde vand i tætningen.

5. Ansøgning:

Med maleri eller børste rulle skal du anvende tætningen på væggen jævnt. Start med kanterne, og fyld derefter resten. Undgå at anvende et meget tykt lag, da dette kan gøre det vanskeligt at tørre og forårsage efterbehandlingsproblemer.

6. Tørring:

Vent på tørretiden, der er angivet af tætningsproducenten. Generelt er det nødvendigt at vente 4 til 6 timer, før du påfører malingen på tætningen.

7. Endelig slibning:

Efter fuldstændig tørring af tætningen skal du lave en blød slibning på væggen for at fjerne mulige ufuldkommenheder. Brug et tyndt sandpapir og lav lette og cirkulære bevægelser.

8. Rengøring:

Rengør malingsrullen godt og børst med sæbe og vand lige efter brugen af ​​tætningen. Dette forhindrer dem i at blive hærdet og ubrugelig.

Nu hvor du ved, hvordan du påfører tætning på væggen, er du klar til at starte maleriprocessen. Husk at vælge en kvalitetsmaling og følge producentens instruktioner for et tilfredsstillende resultat. Godt maleri!

Scroll to Top