hvordan man progressivt til hår

hvordan man progressiv til hår

Progressiv er en meget populær hårbehandling, der hjælper med at rette og reducere hårvolumen. Hvis du overvejer at lave et progressivt hjem, er det vigtigt at følge nogle trin for at sikre et tilfredsstillende resultat. I denne artikel lærer vi dig trin for trin, hvordan du anvender progressivt hår.

Trin 1: Forberedelse

Det første trin er at forberede håret til at modtage det progressive. Vask den med en anti-Residue-shampoo for at fjerne alle urenheder og produktaffald. Tør det derefter helt ved hjælp af en tørretumbler.

Trin 2: Hårdivision

Opdel håret i tynde tråde for at lette anvendelsen af ​​progressiv. Brug klip til at holde låsene og gøre processen mere organiseret.

Trin 3: Progressiv anvendelse

Påfør den progressive streng ved hjælp af streng, startende med roden og følger til enderne. Brug en børste eller kam til at sprede produktet jævnt. Sørg for ikke at anvende i overskud for at forhindre, at håret bliver tungt eller fedtet.

Trin 4: Pause tid

Lad den progressive handling i henhold til producentens instruktioner. Pausetiden kan variere, men det er normalt 30 til 60 minutter. I denne periode er det vigtigt ikke at rod med håret eller arrestere det.

Trin 5: Skyl

Efter pausetid skal du skylle dit hår med varmt eller koldt vand, indtil du fjerner hele produktet. Sørg for at fjerne det progressive for at undgå skader på ledningerne.

Trin 6: Tørring og efterbehandling

Tør håret med tørretumbleren, og brug om ønsket et bræt til at forsegle det progressive og gøre håret endnu glattere. Afslut, som du foretrækker, påfører et serum eller hårolie til at skinne og beskytte ledningerne.

Nu hvor du ved, hvordan du påfører progressivt hår på håret, skal du huske at følge alle producentens instruktioner og udføre Strand -testen, før du anvender produktet på hele håret. Således garanterer du et sikkert og tilfredsstillende resultat.

Vi håber, at denne artikel har været nyttig for dig. Hvis du har spørgsmål, skal du lade det være i kommentarerne!

Scroll to Top