Sådan slettes Instagram -videoer

Sådan slettes Instagram -videoer

Hvis du allerede har sendt en video på Instagram, og nu vil du slette den, er denne artikel noget for dig. I denne trin for trin guide, lad os vise, hvordan du let kan slette videoer fra Instagram.

Trin 1: Adgang til din Instagram -konto

for at starte, gå til din Instagram -konto via applikationen eller det officielle websted.

Trin 2: Gennemse den video, du vil slette

Efter logning skal du navigere til den video, du vil slette. Du kan finde det på din profil eller nyhedsfeed.

Trin 3: Åbn videoindstillinger

Når du finder videoen, skal du klikke på den for at åbne den på en fuld skærm. Se derefter efter de tilgængelige indstillinger til videoen.

Trin 4: Vælg Ekskluderingsmulighed

Inden for videoindstillinger skal du kigge efter valgmuligheden. Det kan være repræsenteret af et dumpster -ikon eller tekst, såsom “ekskluder”. Klik på denne indstilling for at fortsætte.

Trin 5: Bekræft udelukningen af ​​videoen

Efter valg af ekskluderingsmulighed vil Instagram anmode om en bekræftelse. Læs de præsenterede oplysninger omhyggeligt, og bekræft, at du vil slette videoen.

Trin 6: Kontroller, at videoen er blevet slettet

Når du har bekræftet sletningen, skal du sørge for, at videoen blev fjernet. Få adgang til din profil eller nyhedsfeed igen, og sørg for, at videoen ikke længere er synlig.

Nu ved du, hvordan du sletter Instagram -videoer. Husk, at denne handling er irreversibel, dvs. når den først er udelukket, kan videoen ikke gendannes. Så sørg for, inden du fortsætter med ekskludering.

Vi håber, at denne guide har været nyttig. Hvis du har flere spørgsmål om Instagram, kan du tjekke nedenstående links for mere information:

indtil næste gang!

Scroll to Top