Sådan slettes alle promovering -e -mails på Gmail

hvordan man sletter alle promovering -e -mails på gmail

Hvis du er som de fleste mennesker, er din Gmail -indbakke fuld af promovering -e -mails, som du ikke engang husker at have tilmeldt sig. Disse e -mails kan være irriterende og tage unødvendig plads i din indbakke. Heldigvis tilbyder Gmail nogle lette måder at slippe af med disse uønskede e -mails. I denne blog viser vi dig, hvordan du sletter alle promovering -e -mails på gmail.

1. Brug forskningsfunktionen

En hurtig og nem måde at slette alle promovering -e -mails i Gmail er at bruge søgefunktionen. Skriv bare “promovering” i Gmail -søgefeltet, og tryk på Enter. Dette viser alle promoverings -e -mails i din inputboks.

Tip: Hvis du vil være mere specifik, kan du tilføje yderligere nøgleord til din søgning, såsom “tilbud”, “rabatter” eller navnet på en bestemt butik.

2. Vælg alle promovering -e -mails

Når du har gennemført søgningen, vil du se en udvælgelsesboks i øverste venstre hjørne af din indbakke. Klik på dette felt for at vælge alle promoverings -e -mails, der vises på den aktuelle side.

Tip: Hvis der er flere promovering -e -mails end dem, der vises på den aktuelle side, vil du se en meddelelse, der spørger, om du vil vælge alle promovering -e -mails. Klik på denne meddelelse for at vælge alle promovering -e -mails i din inputboks.

3. Slet promovering e -mails

Nu hvor du har valgt alle promovering -e -mails, er det tid til at slette dem. Klik bare på papirkurven på toppen af ​​Gmail -siden for at sende alle promovering -e -mails til dumpsteren.

Tip: Hvis du vil sørge for, at promovering -e -mails ikke bliver gendannet, kan du tømme papirkurven ved “Øverst på siden.

4. Brug filtre til at undgå fremtidige promovering -e -mails

For at forhindre, at flere promoverings -e -mails når din indbakke, kan du bruge filtre i Gmail. Klik bare på gearikonet i øverste højre hjørne af Gmail -siden og vælg “Indstillinger”. Klik derefter på fanen “Filtre og blokeringsadresser” og klik på “Opret et nyt filter”.

Tip: Du kan oprette et filter baseret på afsenderen, emnet eller andre nøgleord relateret til promovering -e -mails.

Når du har oprettet filteret, kan du vælge, hvad du skal gøre med de promoverings -e -mails, der når din indbakke. Du kan automatisk udelukke dem, markere dem som læst eller flytte til en bestemt mappe.

konklusion

Sletning af alle promoverings -e -mails i Gmail kan være en enkel og hurtig opgave, hvis du følger disse trin. Brug søgefunktionen til at finde alle promovering -e -mails, vælge dem og slette dem. Konfigurer også filtre for at forhindre, at flere promoverings -e -mails når din indbakke. På denne måde får du et mere organiseret og gratis e -mail -input i uønskede e -mails.

Vi håber, at denne blog var nyttig for dig. Hvis du har spørgsmål eller forslag, skal du skrive en kommentar nedenfor. Tak for at have læst!

Scroll to Top