Sådan slettes alle Gmail -meddelelser

hvordan man sletter alle gmail -meddelelser

Hvis du leder efter en hurtig og effektiv måde at slette alle Gmail -meddelelser på, kom du til det rigtige sted. I denne artikel viser vi trin for trin, hvordan du renser din indbakke og slipper af med alle uønskede meddelelser.

Trin 1: Åbn gmail

Åbn først gmail i din browser. Sørg for at logge ind på din Gmail -konto for at få adgang til dine meddelelser.

Trin 2: Vælg alle meddelelser

For at vælge alle meddelelser i din indbakke kan du bruge valgboksen i øverste venstre hjørne af skærmen. Klik på boksen for at markere alle meddelelser.

Trin 3: Slet meddelelserne

Når du har valgt alle meddelelser, kan du slette dem ved at klikke på papirkurven på toppen af ​​siden. Dette vil flytte alle valgte meddelelser til affaldsmappen.

Trin 4: Tøm affaldsmappen

For at sikre, at alle meddelelser er permanent slettet, skal du tømme affaldspastaen. Gå til affaldsmappen, og klik på “tomt affald nu” for at fjerne alle meddelelser bestemt.

Trin 5: Kontroller mappen “Alle e -mails”

Efter at have tømt affaldsmappen, skal du kontrollere mappen “Alle e -mails” for at sikre, at alle meddelelser er blevet slettet med succes.

Trin 6: Rengør mappen “spam”

Ud over at slette indbakke -meddelelserne er det også vigtigt at rengøre mappen “spam”. Kontroller mappen “spam” og slet alle uønskede meddelelser.

Trin 7: Opsæt filtre

For at forhindre, at din indbakke er fuld igen, kan du indstille filtre til automatisk at dirigere uønskede meddelelser til mappen “spam” eller slette dem direkte.

Trin 8: Hold din indbakke organiseret

For at undgå at samle mange meddelelser i fremtiden er det vigtigt at holde din indbakke organiseret. Ekskluder regelmæssigt unødvendige meddelelser og arkiver dem, der er vigtige.

Nu hvor du ved, hvordan du sletter alle Gmail -meddelelser, kan du holde din indbakke ren og organiseret. Følg disse enkle trin og slippe af med ophobningen af ​​uønskede meddelelser.

Scroll to Top