Sådan slettes al Facebook -besked

Sådan slettes alle Facebook -meddelelser

Hvis du leder efter en måde at slette alle Facebook -meddelelser på én gang, kom du til det rigtige sted. I denne artikel viser vi dig, hvordan du hurtigt og nemt kan rengøre din Facebook -input.

Trin 1: Adgang til dine meddelelser

For at starte, skal du logge ind på din Facebook -konto og klikke på meddelelsesikonet i øverste højre hjørne af hjemmesiden. Dette åbner din messaging -boks.

Trin 2: Vælg meddelelser

Nu skal du vælge de meddelelser, du vil slette. Du kan gøre dette ved at klikke på valgboksen ved siden af ​​hver meddelelse eller bruge indstillingen “Vælg alt” til at vælge alle meddelelser på én gang.

Trin 3: Slet beskeder

Når du har valgt meddelelserne, skal du klikke på knappen “Slet” i øverste højre hjørne af siden. En bekræftelsesdialogboks vises for at sikre, at du vil slette de valgte meddelelser. Klik på “Slet” igen for at bekræfte.

Trin 4: Rengør dumpsteren

Efter at have udelukket meddelelser vil de blive flyttet til mappen “papirkurven”. For at rengøre dine beskeder fuldstændigt, skal du tømme papirkurven. For at gøre dette skal du klikke på indstillingen “Trash” i venstre menu og derefter klikke på “tomt papirkurven” i øverste højre hjørne af siden.

Klar! Nu er alle dine Facebook -meddelelser blevet slettet med succes.

Yderligere tip:

-Hvis du vil beholde nogle vigtige meddelelser, skal du sørge for at fjerne markeringen af ​​dem, før du klikker på “Slet”.

– Husk, at engang udelukket, meddelelser ikke kan gendannes. Så vær forsigtig, når du sletter dine beskeder.

Vi håber, at denne guide har været nyttig for dig. Hvis du har flere spørgsmål om Facebook eller et andet relateret emne, skal du ikke tøve med at spørge os.

Kilde: https://www.example.com/com-apagar-todas-as-tensagens-do-facebook

Scroll to Top