hvordan man sletter blokerede tal på whatsapp

hvordan man sletter numre blokeret på whatsapp

Blokering af et nummer på WhatsApp kan være en nødvendig foranstaltning i nogle situationer, men hvad nu hvis du vil låse eller slette disse blokerede tal? I denne artikel viser vi, hvordan du kan gøre dette enkelt og hurtigt.

Trin 1: Åbn WhatsApp

Åbn først WhatsApp -applikationen på din mobile enhed. Sørg for, at du bruger den nyeste version af appen til at få adgang til alle funktioner.

Trin 2: Adgang til indstillingerne

I øverste højre hjørne af WhatsApp -hovedskærmen finder du et tre lodret punktikon. Tryk på dette ikon for at åbne menuen Indstillinger.

Trin 3: Adgang til listen over blokkontakter

I menuen Indstillinger skal du rulle ned, indtil du finder indstillingerne “Kontoindstillinger” og berører den. Tryk derefter på “privatliv” og til sidst “blokerede kontakter”.

Trin 4: Lås op eller slet de blokerede numre

Her finder du en liste over alle numre, du blokerede på WhatsApp. For at låse op for et nummer skal du bare trykke på og holde den ønskede kontakt og vælge indstillingen “Lås op”.

Hvis du vil slette et låst nummer permanent, skal du røre ved kontakten og vælge indstillingen “Slet”. Husk, at denne handling er irreversibel, og du vil ikke være i stand til at gendanne meddelelserne eller opkaldet fra dette nummer.

Trin 5: Bekræft handlingen

Når du har valgt indstillingen “Unlock” eller “Slet”, vil WhatsApp anmode om en bekræftelse. Sørg for, at du tager den rigtige handling og bekræfter dit valg.

og klar! Nu ved du, hvordan du sletter blokerede numre på WhatsApp. Husk, at ved at låse op eller slette et nummer, tillader du denne person at kontakte dig igen. Så tag denne beslutning omhyggeligt.

Vi håber, at denne artikel har været nyttig for dig. Hvis du har spørgsmål eller forslag, skal du skrive en kommentar nedenfor. Tak for at have læst!

Scroll to Top