Sådan slettes skyfotos

Sådan slettes skyfotos

I dag bruger mange mennesker skyopbevaringstjenester til at gemme deres fotos og andre vigtige filer. Der kommer dog et tidspunkt, hvor vi har brug for at rengøre og slette nogle fotos af skyen. I denne artikel viser vi dig, hvordan du gør dette enkelt og hurtigt.

Trin 1: Adgang til din sky -konto

Det første trin er at få adgang til din cloud -konto. Dette kan gøres via en applikation på din mobiltelefon eller af browseren på din computer. Sørg for, at du er logget på den rigtige konto.

Trin 2: Find de fotos, du vil slette

Når du har adgang til din konto, skal du kigge efter mappen eller albummet, hvor de fotos, du vil slette, gemmes. Generelt arrangeres fotos efter dato eller efter specifikke mapper.

Trin 3: Vælg fotos

Med de fundne fotos skal du vælge dem, du vil slette. Dette kan gøres ved at klikke på hvert foto individuelt eller bruge indstillingen Multiple Selection, hvis det er tilgængeligt.

Trin 4: Slet fotos

Nu hvor du har valgt de fotos, du vil slette, skal du kigge efter ekskluderingsmuligheden. Denne indstilling er normalt repræsenteret af et papirkurvikon eller en knap med ordet “sletning”. Klik på denne indstilling for at bekræfte sletningen af ​​de valgte fotos.

Trin 5: Kontroller, at billederne er blevet slettet

Efter at have slettet billederne er det vigtigt at kontrollere, om de virkelig blev slettet. Gennemse igen gennem mappen eller albummet, hvor billederne var, og sørg for, at de ikke længere er synlige. Hvis de stadig vises, skal du gentage ekskluderingsprocessen.

Nu hvor du ved, hvordan du sletter skyfotos, skal du benytte lejligheden til at rengøre regelmæssigt og holde din opbevaring organiseret. Husk også at kontrollere, at de slettede fotos ikke længere optager plads på din lagerkonto.

Vi håber, at denne artikel har været nyttig for dig. Hvis du har spørgsmål eller forslag, skal du efterlade din kommentar nedenfor.

Scroll to Top