Sådan slettes samtaler i Instagram direkte

Sådan slettes samtaler i Instagram Direct

Instagram er et af de mest populære sociale netværk i dag, og en af ​​dens vigtigste funktioner er direkte, hvilket giver dig mulighed for at sende private beskeder til andre brugere. Nogle gange er det imidlertid nødvendigt at slette gamle samtaler for at frigive plads eller opretholde privatlivets fred. I denne artikel viser vi dig, hvordan du sletter samtaler i direkte af Instagram.

trin for trin for at slette samtaler i Instagram Direct

Sletning af samtaler i Instagram’s Direct er en enkel og hurtig proces. Følg nedenstående trin:

  1. Åbn Instagram -appen på din telefon;
  2. Få adgang til den direkte fane, der er i øverste højre hjørne af skærmen;
  3. Vælg den samtale, du vil slette;
  4. Tryk på brugernavnet eller gruppen øverst i samtalen for at åbne indstillingerne;
  5. I den menu, der vises, skal du vælge “Slet samtale”;
  6. Bekræft sletningen af ​​samtalen.

Klar! Nu er den valgte samtale blevet slettet fra din Instagram Direct.

Vigtig husk

Det er vigtigt at huske, at ved at slette en samtale på Instagram Direct, vil du udelukke alle udvekslede meddelelser, fotos, videoer og andre delte filer i den samtale. Så sørg for, at du virkelig ønsker at slette samtalen, før du bekræfter sletningen.

Det er også vigtigt at fremhæve, at den, når du sletter en samtale i din direkte, kun fjernes fra din enhed. De andre samtaledeltagere vil stadig have adgang til alt delt indhold, medmindre de også beslutter at slette samtalen.

Derudover er det ikke muligt at gendanne en slettet samtale i Instagram -direkte. Så vær forsigtig, når du udfører denne handling.

Vi håber, at denne artikel har været nyttig for dig at lære at slette samtaler i Instagram Direct. Nu kan du holde din meddelelsesboks organiseret og sikre dit privatliv.

Referencer:

  1. instagram

Meget

Scroll to Top