Hvordan man sletter kontakter blokeret på whatsapp

hvordan man sletter kontakter blokeret på whatsapp

Blokering af kontakter på WhatsApp kan være en nødvendig foranstaltning i nogle situationer. Du kan dog få et tidspunkt, hvor du vil slette disse kontakter blokeret en gang for alle. I denne artikel viser vi dig, hvordan du gør dette enkelt og hurtigt.

Trin 1: Adgang til listen over blokkontakter

for at starte skal du åbne WhatsApp og gå til samtaleskærmen. Tryk derefter på det tre -punktikon i øverste højre hjørne af skærmen og vælg “Indstillinger”.

Inden for indstillingerne skal du rulle ned og trykke på “Konto”. Vælg derefter “Privatliv”.

Inden for privatlivsindstillinger finder du indstillingen “Blokkontakter”. Tryk på denne indstilling for at få adgang til listen over blokerede kontakter.

Trin 2: Fjern den blokerede kontakt

På listen over låsede kontakter vil du se alle kontakter, der er blevet blokeret på WhatsApp. For at fjerne en kontakt fra listen skal du blot skubbe den højre finger til venstre over kontaktnavnet og røre ved papirkurven, der vises.

En bekræftelsesmeddelelse vises, der spørger, om du er sikker på, at du vil fjerne den blokerede kontakt. Tryk på “Lås op” for at bekræfte fjernelse.

Trin 3: Kontroller, at kontakten er fjernet

Når du har bekræftet fjernelse af den låste kontakt, skal du vende tilbage til listen over kontakter, der er låst for at kontrollere, at kontakten er blevet fjernet. Hvis kontakten ikke længere er på listen, betyder det, at den er fjernet med succes.

Du kan nu slette kontakter, der er låst på WhatsApp simpelt og hurtigt. Husk, at ved at fjerne en blokeret kontakt, vil du også låse denne kontakt op, så den kan kontakte dig igen.

Vi håber, at denne artikel har været nyttig for dig. Hvis du har spørgsmål, skal du skrive en kommentar nedenfor.

Scroll to Top