hvordan man sletter audios whatsapp

hvordan man sletter audios på whatsapp

Hvis du er en WhatsApp -bruger, er du sandsynligvis stødt på situationen med at have en lydindgangsboks, som du ikke længere ønsker at vedligeholde. Heldigvis tilbyder appen en nem måde at slette disse uønskede audios på. I denne artikel viser vi dig trin for trin, hvordan du gør dette.

Trin 1: Åbn WhatsApp

Åbn først WhatsApp -applikationen på din smartphone. Sørg for, at du er på startskærmen, hvor du kan se dine samtaler.

Trin 2: Vælg samtalen

Vælg derefter den samtale, du vil slette Audios fra. Rør ved samtalen for at åbne den.

Trin 3: Adgang til listen over Audios

Inden for samtalen skal du rulle op, indtil du finder listen over ændrede audios. Denne liste er normalt placeret under tekstbeskeder.

Trin 4: Vælg Audios

Tryk på og hold en lyd, du vil slette. En valgboks skal vises ved siden af ​​den valgte lyd. Rør derefter ved de andre audios, du vil slette for at vælge dem også.

Trin 5: Slet Audios

Når du har valgt alle de audios, du vil slette, skal du kigge efter et papirkurvikon eller en ekskluderingsmulighed øverst på skærmen. Tryk på dette ikon for at slette de valgte audios.

Trin 6: Bekræft ekskludering

Der skal vises en bekræftelsesmeddelelse, der spørger, om du er sikker på, at du vil slette de valgte Audios. Tryk på “Ja” eller “Slet” for at bekræfte sletningen.

og klar! Nu ved du, hvordan man sletter audios på WhatsApp. Gentag disse trin, når du vil slippe af med uønskede audios i dine samtaler.

Vi håber, at denne artikel har været nyttig for dig. Hvis du har spørgsmål eller forslag, skal du skrive en kommentar nedenfor. Tak for at have læst!

Scroll to Top