Sådan ændres Netflix -adgangskoden

hvordan man ændrer adgangskoden til Netflix

Hvis du er bekymret for sikkerheden på din Netflix -konto eller blot ønsker at ændre din adgangskode af en eller anden grund, vil denne trin for trin guide hjælpe dig med at gøre dette hurtigt og nemt.

Trin 1: Adgang til din konto

Gå til din Netflix -konto ved hjælp af dit nuværende brugernavn og din adgangskode. Hvis du har glemt din nuværende adgangskode, skal du klikke på “Glemt din adgangskode?” og følg instruktionerne for at omdefinere det.

Trin 2: Adgang til kontoindstillingerne

Efter logning, skal du klikke på din profil i øverste højre hjørne af skærmen og vælge “Konto” i menuen Suspended.

Trin 3: Skift din adgangskode

På siden Kontoindstillinger skal du rulle ned, indtil du finder afsnittet “Profilindstillinger”, og klik på “Skift adgangskode”.

Trin 4: Indtast din aktuelle adgangskode og den nye adgangskode

På siden af ​​adgangskoden Skift skal du indtaste din aktuelle adgangskode og derefter indtaste din nye adgangskode i de angivne felter. Sørg for at vælge en stærk og unik adgangskode for at sikre din kontosikkerhed.

Trin 5: Gem ændringerne

Når du har indtastet din nye adgangskode, skal du klikke på “Gem” for at bekræfte ændringerne. Din Netflix -adgangskode ændres øjeblikkeligt.

Nu hvor du ved, hvordan du ændrer Netflix -adgangskoden, skal du huske at holde dine loginoplysninger sikkert og regelmæssigt opdateret for at beskytte din konto.

Vi håber, at denne guide har været nyttig. Hvis du har flere spørgsmål om Netflix eller et andet relateret emne, er du velkommen til at udforske de ekstra funktioner nedenfor:

  1. Netflix Official Site
  2. ofte stillede spørgsmål om Netflix
  3. netflix brasil
  4. Jobens ledige stillinger på Netflix

Vi håber du nyder din Netflix -oplevelse og har en fantastisk streaming -session!

Scroll to Top