Sådan er man tilknyttet Magalu

Sådan er der tilknyttet Magalu

Hvis du leder efter en måde at tjene ekstra penge på eller endda starte din egen online forretning, kan tilknytning til Magalu være en god mulighed. Magalu er et af de største detailselskaber i Brasilien og tilbyder et tilknyttet program, der giver dig mulighed for at få provision ved at promovere butiksprodukter på dit websted eller sociale netværk.

Hvad er tilknytning til Magalu?

Magalu -tilknytning er et program, hvor du bliver virksomhedspartner og tjener provisioner for hvert salg foretaget gennem de links eller bannere, du afslører. Ved at blive tilknyttet, har du adgang til en lang række produkter at fremme, fra elektronik og apparater til mode og dekoration.

hvordan man bliver tilknyttet i Magalu?

For at blive tilknyttet i Magalu, følg følgende trin:

  1. Besøg Magalu -webstedet og gå til tilknyttet side.
  2. Udfyld registreringsformularen med dine personlige oplysninger.
  3. Vent på godkendelse af din registrering af Magalu -teamet.
  4. Efter godkendelse modtager du en e -mail med instruktioner om at få adgang til din tilknyttede konto.
  5. Udforsk Magalus tilknyttede platform og vælg de produkter, du vil promovere.
  6. Få oplysningslinkene eller bannere, og indtast dit websted eller sociale netværk.
  7. Følg dit salg og provision gennem det tilknyttede platformkontrolpanel.

Fordele ved at være tilknyttet Magalu

Magalu -tilknytning tilbyder flere fordele for tilknyttede virksomheder, såsom:

  • attraktive provisioner: Magalu tilbyder konkurrencedygtige provisioner, hvilket betyder, at du kan tjene et godt beløb for hvert salg.
  • Forskellige produkter: Med tusinder af tilgængelige produkter kan du vælge dem, der bedst passer til din målgruppe.
  • support og værktøjer: Magalu understøtter og værktøjer til at hjælpe tilknyttede virksomheder med at optimere deres afsløringsstrategier og øge deres salg.
  • Hurtige betalinger: provisioner betales månedligt, og du kan vælge mellem modtagelse af bankoverførsel eller forbandelseskuponer i Magalu.

tip til at lykkes som tilknyttet Magalu

For at lykkes som tilknyttet i Magalu er det vigtigt at følge nogle tip:

  1. Lær produkterne at kende: Før du promoverer et produkt, skal du kende dine egenskaber, fordele og målgruppe. Dette vil hjælpe dig med at skabe relevant og overbevisende indhold.
  2. Producer kvalitetsindhold: Opret relevant og kvalitetsindhold på dit websted eller sociale netværk for at tiltrække og engagere dit publikum.
  3. Brug digitale markedsføringsstrategier: Lær om SEO, sociale netværk, e -mail -marketing og andre digitale marketingstrategier for at øge din synlighed og tiltrække flere besøgende til dit websted.
  4. Spor dine resultater: Brug de tilgængelige værktøjer på Magalu -tilknyttede platform til at spore dit salg og provisioner. Dette vil hjælpe dig med at identificere, hvad der fungerer, og hvad der skal justeres.

Magalu -tilknytning kan være en fremragende mulighed for at tjene penge og opbygge en succesrig online forretning. Følg tipene nævnt ovenfor og nyd alle de fordele, Magalu, der tilbydes for at nå sine mål som tilknyttet.

Referencer:

  1. https://www.magazinevoce.com.br/afiliados/
  2. https://www.magazinevoce.com.br/

Meget

Scroll to Top